Kampaustutorial: päivitetty milkmaid braid eli helppo neljän letin kampaus

NUDE

Se ihan perinteinen maitotyttölettikampaus eli milkmaid braid on vähän menettänyt ainakin mun mielessä hohtoaan ja siksi halusin tehdä siitä päivitetyn version. Neljällä letillä tehty kampaus on todella helppo toteuttaa, mutta näyttää tuota perinteistä versiota paljon monimutkaisemmalta ja antaa tekijästään mukavan taidokkaan kuvan ;) Ja sainpa muuten just nyt päähäni toisenkin version tästä kampauksesta, siitä siis lisää myöhemmin!

1. Tuo hiuksiin tekstuuria kuivashampoolla ja/tai suolasuihkeella. Itselläni on niin liukas hius, että lettikampaukset kaipaavat tuekseen molempia ja reilusti. Käytössä tällä kertaan Cutrin Refreshing Dry-Shampoo kuivashampoo (saattu) ja Biozell Volumizing Seawater Spray suolasuihke (saatu). 2. Jaa sitten hiukset neljään ponnariin. Ponnareiden paikoilla ei ole niin väliä, mutta yritä saada ne sellaisiin kohtiin, että saat ne helposti peitettyä leteillä myöhemmin. Kiinnitä kumilenksuilla. 3. Letitä sitten kaikki ponnareissa olevat hiukset ja kiinnitä letit kumilenkeillä. 4. Nypi lettejä reippaasti leveämmiksi ja löysemmiksi vetämällä hiuksia lettien sivuilta ulospäin. 5. Ala sitten kiertää lettejä ympäri päätäsi. Kierrä kaikki letit samaan suuntaan ja kieputa niitä toistensa lomiin niin, ettei tyven kumilenksut jää näkyviin. 6. Kiinnitä letit hyvin pinneillä ja sujauta lettien päät toisten lettien alle. Lisää pinnejä tarpeen mukaan ja vinkkinä, että pinnejä kannattaa käyttää reilusti! Viimeistele kampaus lakalla ja olet valmis :)

Eikös vaikutakin helpolta? Lettien teko ja niiden kiertäminen pään ympärille ovat kuin lasten leikkiä, mutta lettien asettelu saattaa vaatia hieman harjoittelua :) Nyt vaan kampaus testiin ja kuva Instagramiin! Muista lisätä mukaan #nudeblogi :)

Kädessä näkyvä koru on muuten äitini suunnittelema Ideakoru (ideakoru.fi) ja lähipäivinä siitä myös arvontaa luvassa!

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Tuuli (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Tuota perinteistä pidän paljonkin, ja se on saanut paljon kehuvia kommentteja (jopa suomalaisilta ;)), mutta tämä näyttä vieläkin paremmalta. Täytyypä kokeilla!

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Baah, ärsyttää oma puolipitkä reuhka, kun ei mitään näitä lettijuttuja saa tehtyä! Ihanan näkönen tääkin, mutta pitää tyytyä ihailemaan. :-P

Kommentoi