Kangasnaamioiden vihaajan uusi lemppari

NUDE

Tässä yksi epäsuosittu mielipiteeni: minä en pidä kangasnaamioista eli sheet maskeista. En ole koskaan pitänyt ja koska en useiden yritysten jälkeen onnistunut löytämään naamiota, joka ei jotenkin ärsyttäisi minua, lopetin etsinnän. Kunnes korealainen Tonymoly-kosmetiikkabrändi rantautui vähän aikaa sitten Suomeen.

Kangasnaamioinhostani voisi kirjoittaa omankin postauksen, joten en mene siihen sen syvemmin. Sanotaan nyt vain, että ihonhoitoni on normaalistikin niin hyvässä jamassa, etten tunne tarvitsevani kylmää, limaista tunnetta jättävää ja kasvoilta valuvaa läpyskää naamalleni kerran viikossa. Olen kuitenkin aina innokas kokeilemaan uusia juttuja, joten olen aika ajoin testaillut myös uusimpia kangasnaamioita.

Ja vihdoin sieltä löytyi yksi, josta todella pidän! Näin häitämme edeltävänä iltana, kun siskoni asetteli kasvoilleen samaisen brändin, etanauutetta sisältävän Master Lab Sheet Mask Snail Mucin -kasvonaamion ja iho näytti sen jälkeen aivan superkuulaalta. Olen muutenkin kuullut Tonymolysta pelkkää hyvää, joten päätin testata blogin kautta saamaani Master Lab Sheet Mask Collagen -naamiota.

Vitsi, miten tähän tykästyinkin! Tämä kollageenia sisältävä naamio pysyi todella hyvin paikoillaan, eikä jättänyt ihoa ollenkaan tahmeaksi hetken imeytymisen jälkeen. Iho oli kuulas ja meikki oli todella ihana tehdä naamion hoitaman ihon päälle. Tykästyin myös tuotteen inci-listaan, joka on täynnä erilaisia kasviuutteita. Ehkä minäkin alan vihdoin lämmetä ensinnäkin kangaanamioille ja toisekseen korealaiselle kosmetiikalle!

Tonymolyn tuotteita saa nyt mm. Stockmanneilta ja Sokoksilta ja tämän naamion hinta on noin 8 euroa.

Muita Tonymolyn tuotteita testanneita? :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis ei ole totta 8 euroa kertakäyttöisestä naamiosta?

Kepaliini (Ei varmistettu)

Tonymolyn Panda-silmänympäryspuikkoa oon testannut ja tykkäsin älyttömästi siitä raikkaasta tunteesta mikä tuli kun sitä siveli pimeinä aikaisina aamuina! Muistaakseni ei jättänyt mitään tuotetuntua ja ihmettelin kyllä välillä että haihtuuko ilmaan samalla kun sivelee, eli en sitten tiedä kosteuttaako mitenkä :-D enemmän tuntui "kiinteyttävän". Muilta merkeiltä oon kangasnaamioita kokeillut, mutta koen vaivalloisiksi ja sotkuisiksi sekä ennen että jälkeen. 8e yhdestä naamiosta menee myös yli oman kipukynnyksen, oli miten hyvä tahansa :s

Ninneri (Ei varmistettu)

Mä oon päättänyt jättää kangasnaamiot muille, en tykkää siitä jätemäärästä mikä yhdestä naamiosta paketteineen syntyy.

elviirasss (Ei varmistettu)

Ois tosi kiva lukea postaus sun häämeikistä ja etenkin tuotteista, joita käytit :)

Sanniijuliaaa (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Mulla on odottamassa 2x Tony Molyn kangasnaamiota, niitä halvempia versioita vain! Noilla on kyllä aika suolainen hinta kertakäyttöisiä kun ovta :-/ Ostin kyllä Whamisan 10€ maksavan kangasnaamion sen vuoksi, että kaupanpäällisenä sain sy-voiteen (45€) mukaan joten hinta ei ollut enää niin paha tälle yksilölle! ;-)

Kommentoi