Karkkihiukset

NUDE

Netissä on jo vähän aikaa pyörinyt kuvia hiuksista, jotka on värjätty mitä räikeimmillä väreillä - sinisellä, keltaisella ja pinkillä. Jotenkin nyt pääsi käymään niin, että mä rakastuin vaaleanpunaisiin karkkihiuksiin ja olen on vähän aikaa pohtinut mun mahdollisuuksia saada pinkit hiukset. Kävin läpi Kevin Murphyn Color bugit ja suoravärit, mutta mikään ei tuntunut sopivalta. Nyt kuitenkin olen vihdoin törmännyt tuotteeseen, joka toimii tässä hommassa täydellisesti! Huomenna näette mikä tämä mystinen aine on, ja miten se toimii. Pysykää siis kuulolla! ;)

Kuvat: 1, 2, 3 ja 4.

Kommentit

Enni (Ei varmistettu)

Mulle pitäisi olla tulossa varmaan tänään postissa crazy colorin hattaraväristä pinkkiä ja lilaa... Olen toimitusta odotellut jo kolmisen viikkoa... En oikeastaan halua lilaa tai pinkkiä hiusta, joten ajattelin hieman sekoittaa värejä keskenään. Saapa nähdä miten uskaltaa ;D

Mutta siis tykkään tykkään noista kuvista!

Erika Naakka
NUDE

Uu vau! Toi Crazy color kuulostaa aika hyvältä :)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Tässä on muuten yksi vaihtoehto, jos ei halua omaa tukkaa alkaa värjätä:
http://www.hairtrade.com/clip-in-highlight-c-92_30_43.html
Itsellä on yksi pinkkiraita ja vaaleapinkki on tulossa postissa. Lisäksi tilasin myös suklaanruskeat raidat (6kpl-paketti), että saa koko pään raidoitettua. :) 18-tuuman pinkkiä raitaa olen nyt pari kertaa käyttänyt ja kaikki luulevat, että olen värjännyt omaa tukkaa, joten aidolta näyttää. ;)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Äh, laitoin jo kommentin, mutta en tiedä tallentuiko se, kun mitään ei näy (edes sitä, että "kommenttisi odottaa moderointia"). No poista tämä, jos aiempi kommentti tuli läpi.

Mutta halusin vain vinkata, että Hairtrade myy "Clip in Highlight" -raitoja. Heiltä löytyy myös tuollainen vaaleanpunainen, jos ei halua värjätä omaa tukkaa tai edes pidennyksiä erikseen. Itse olen nyt pari kertaa ehtinyt yhtä pinkkiä raitaa käyttää ja kaikki luulevat, että olen mennyt värjäilemään tukkaa. Siitä innostuneena tilasin myös yhden vaaleanpunaisen ja lisäksi vielä 6kpl:n pakkauksen suklaanruskeita raitoja, että saa ns. koko pään raidat. :D Mutta ainakin nettisivuilla se vaaleanpunainen näyttää juurikin tuon väriseltä, kun noissa kuvissa tuo vaaleanpunainen.

Erika Naakka
NUDE

joo näköjään oli mennyt roskapostiin. hyvä, että sanoit! noi näyttääkin ihan kivoilta. mä vaan niin haluisin koko pään vaalenapunaiseksi :)

Kommentoi