Kasvojen varjostus Anastasia Contour -kitillä

NUDE

Kuten eilen kerroin, sain Bangerheadilta Anastasia Contour Kit korostus- ja varjostuspaletin. Hipelöin palettia heti postista päästyäni, enkä malttanut odottaa, että pääsen testailemaan sävyjä pärstääni. Tässä siis ensimmäisen kokeilukerran tulos:

Paletin sävyt ovat hyvin valittuja. Harmaaseen taittavat varjostussävyt eivät näytä oudoilta iholla, toisin kuin oranssin suuntaan taittavat. Hyvä nyrkkisääntö onkin, että varjostusvärin tulisi olla sen sävyinen kuin oma ihosi on varjossa.

Varjostusvärien lisäksi palettiin kuuluu vaaleampia sävyjä ja yksi helmiäissävy korostusten tekemiseen. Ja kellertävällä sävyllä sain vähän punoittavaa ihoanikin neutraloitua. Kaikki paletin napit ovat irroitettavia, joten jos jokin sävy ei miellytä, voi sen helposti vaihtaa toiseen.

Paletin värinappien koostumus ei mielestäni ole ihan sellainen, mitä viidenkympin tuotteelta odottaisin. Napit ovat kovia, joten tarvitaan todella karhea sivellin taikka vähän enemmän rannevoimia, jotta väriä saa tarpeeksi irti. Olisin itse kaivannut hieman kermaisemman koostumuksen, jota saisi sipaisemalla tarpeeksi siveltimen päähän. Toisaalta väriä ei ainakaan tule vahingossa liikaa, mikä on aika kohtalokas virhe varjostuksia tehdessä. Miinusta tuo lisäksi paletin melko suolainen hinta, sillä näistä napeista saa maksaa noin 50 euroa. Toisaalta napit ovat suuria, eikä niiden loppumista tarvitse vuosiin pelätä.

Niin ja jos varjostusten tekeminen tuntuu vielä vieraalta, kurkkaa tekemäni ohjeet täältä. Hahhah, mutta mikäs mä olen neuvomaan, kun tajusin juuri, että en saisi missään nimessä kaventaa entisestään kapoista ja pitkää nenääni ;D

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Vitsit, miten paljon valolla ja varjolla oikeissa paikoissa saa aikaan! Ihan uskomaton ero ennen ja jälkeen -kuvissa. Paletti kyllä kiinnostaisi muuten, mutta mä tuskastun heti, jos en saa riittävästi pigmenttiä irti ;)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Varjostamalla saa kyllä paljon aikaan :D Pitäisi vain saada kunnollinen paletti. Aurinko puuterilla jolla nykyään varjostan tulee juurikin se oranssi ilme, jos ei ole tarkkana :D

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

(Kaikesta huolimatta) tämä on yks mun haaveostoslistan tuotteista :>

Milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Ihanan fresh meikki! Mielesäni juuri varjostukset ovat kaiken a ja o. Tällöin tunnen itseni kauniiksi jopa ilman ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä.

http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Tanja (Ei varmistettu)

Hei, tutoriaalia kehiin tuosta kampauksesta! Näyttää älyttömän upealta sun hiusvärillä, mutta voisi sitä iteki kokeilla miltä näyttää tasavärisissä hiuksissa :)

Kommentoi