Kätevä kiillon poistaja - Beautyblender Blotterazzi

NUDE

Viime aikoina ihoni on ollut rasvoittuvampi kuin ennen, joten en ole astunut ulos ulko-ovesta ilman jotain, jolla saan kiillon pois otsalta, nenänpielistä ja leuasta. Lumenen puuteri on tähän asti ollut se, johon olen turvautunut, mutta nyt yksi tuote on vaivihkaa kulkenut laukussani jo varmaan puolisen vuotta ja syrjäyttänyt sieltä puuterin ihan kokonaan.

Beautyblenderin Blotterazzi-sienet ovat sellainen tuote, joiden tehoon en ensinäkemältä uskonut yhtään. Tuote oli kiinnostava, mutta vaikka se lanseerattiin jo viime vuonna, pyysin ne pr-toimistolta testiin vasta ennen tätä kesää. Ja jo ensimmäisellä kerralla sain hämmästellä, ihmetellä ja rakastua heti!

Ohuet sienet toimivat siis kuin puuteripaperi ja niillä käydään painelemalla läpi ihon rasvaisimmat kohdat. Niissä ei ole mitään tuotetta eli loppupäivästä ihosi ei näytä kuivalta pakkelilta, kuten pitkin päivää lisätyn puuterin kanssa saattaa käydä. Sienissä on myös nerokas muotoilu, kun ohuella kärjellä pääsee nenänpieliin ja laajemmalla päällä taputtelee nopeasti läpi otsan ja leuan.

Ja nämä ovat ihan supertehokkaita! Öljyisyys lähtee samantien ja supernopeasti. Lisäksi paketin mukana tulee valtava peili, mikä tietenkin on laukun pohjalla aika iso plussa. Tykkään! Ja ihmettelen, miksi en ole hehkuttanut näitä lemppareitani jo aikaisemmin ;) Sori, olen myöhässä!

Sienet on valmistettu samasta Beautyblender-materiaalista kuin kuuluisat meikkisienetkin ja kahden kappaleen pakkaus maksaa noin 22 euroa.

Kommentit

sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Entä miten nämä puhdistetaan ja monesti yhtä tälläistä voi käyttää?:)

Erika Naakka
NUDE

Puhdistetaan samalla tavalla kuin Beautyblenderin meikkisienetkin eli saippualla ja vedellä puristelemalla. Ja mähän oon käyttänyt toooosi monta kertaa pesemättä, koska näissähän on kaksi puolta ja yhdessä paketissa kaksi. Ei tarvitse koko ajan olla pesemässä. Ja tiedotteen mukaan kestää 60 pesua :)

fannyjj (Ei varmistettu)

Moi, kiitos vinkistä, taas!;D olen suuntaamassa alkuviikosta Barcelonaan ja ajatuksena uudistaa meikkivarasto reissun aikana aikalailla... Mitkä on top kosmetiikka tuotteesi mitä ostat ulkomailta? Benefitin primeri ostoslistalla ainakin;) kiitos jos kerkeät vastaamaan!

Erika Naakka
NUDE

No näitähän on paljon! :D Tässä muutama mitä ostan ja jotka on ostolistalla ollut jo pitkään: Benefit Primer ja Hoola-aurinkopuuteri, Too Faced Chocolate Soleil -aurinkopuuteri ja samalta merkiltä haluaisin luomivärejä ja Born This Way -meikkivoiteen ja -peiteaineen. Lisäksi ostan usein NARSin mattahuulipunakyniä ja Bioderman misellivettä (saa yleensä apteekeista). Ostoslistalla on myös Kat von D:n luomivärit ja eyeliner ja Laura Mercierin irtopuuteri. Lisäksi Sephoran oman merkin tuotteet on kivoja, esim. niiden kuitukasvonaamiot on ihania! :)

millamainen

Mä oon ihan rakastunut myös näihin! Kesästä lähtien oon käyttänyt, enkä aio enää olla ilman. :)

Erika Naakka
NUDE

No sama täällä! :)

MaijaMehiläinen (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä - kävin heti tänään ostamassa :)
Ihan en ymmärtänyt onko molemmat sienet tarkoitus säilyttää rasiassa ja se muoviliuska välissä? Siinä liuskassa ainakin luki ettei sitä ole tarkoitus poistaa.
Huomenna käyttöön!

Erika Naakka
NUDE

No mä ainakin säilytän, koska jos toinen on pesun tarpeessa enkä pääse sitä heti pesemään, niin toinen on puhtaana sen alla :) ja muovi suojaa puhdasta imemästä itseensä rasvaa siitä likaisemmasta :)

LuluMaaria (Ei varmistettu)

Olkaa varovaisia sen rasian kanssa, mulla oli pikkulaukussa se, ja oli varmaan illan aikana laukku kolahtanut johonkin, koska rasian peili oli pirstaleinaa :( eikä niitä kuulema saa erikseen ostettettua. Oli kyllä harmin paikka.

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Tosi harmillista :(

Kommentoi