Kätevä kynä näppyjen peittämiseen

NUDE

Jaaha. Taitaapa taas olla se aika kuusta kun on aika kaivaa migreenilääkkeet ja tehokkaimmat peiteaineet esiin. Too much information, tiedän, mutta tämä oli tärkeä pohjustus tämän päivän tuotevinkkaukselle.

Sain nimittäin jokin aikaa sitten IsaDoralta testiin Treat & Cover Concealer Stick -peiteainekynät. Siis ei puikot, vaan kynät. Näiden peitekynien kärki on nimittäin niin kapea, että pienten näppyjen peittäminen onnistuu meikäläiseltä aiempaa reippaasti paremmin. Ja siksi olenkin tästä jotenkin superinnoissani! Tuntuu, että normaalien peiteaineiden kanssa esimerkiksi leuan hormonifinniä peittäessä lopputulos on se, että puolet leuasta on paksun peiteainekerroksen alla. Ja se ei näytä hyvältä se.

Treat & Cover Concealer Stickeissä on peittävyyden lisäksi myös ihoa hoitavia ja näppyjä vähentäviä vaikutuksia. Kynät sisältävät salisyylihappoa, jolla on antibakteerisia vaikutuksia ja voi vähentää näppyjen syntymistä. Juuri tämän takia en ole huolissaan tuotteen levitystavasta. Normaalistihan en levittäisi mitään näpyn päälle suoraan puikosta, mutta tämän antibakteerisen kynän kohdalla olen taipunut periaatteestani.

IsaDora Treat & Cover Concealer Stickejä on saatavana kolmessa eri sävyssä (Ivory, Neutral ja Almond) ja suositushinta on noin 11 euroa. Check it out!

Kommentit

Nop (Ei varmistettu)

Onkohan vaalein sävy kuinka vaalea? Mulla on aina vaikeuksia löytää tarpeeksi vaalea sävyä. Saisi siis olla tosi vaalea ja punapohjainen mielellään...

Erika Naakka
NUDE

En valitettavasti osaa sanoa, koska en ole testannut sitä ihan vaaleinta. Kannattaa käydä kaupassa testailemassa :)

Miama (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä! Itse olen käyttänyt toisinaan Isadoran nudea inliner kajalia esim. silmänalusten tummimpaan kohtaan meikkivoiteen päälle tai silmänalusille tarkoitetun peitevoiteen alle. Sävy on mulle täydellinen, peitto loistavaa ja jälki tarkkaa. Tummin kohta sijaitsee mun silmänalusissa kirjaimellisesti kuopassa. En ole vielä löytänyt parempaa tuotetta sen montun kirkastamiseen. Välillä käytän kynää myös valovoidemaisesti nenänpieliin ja kulmaluulle. Hygieniasyistä eri kynä tähän tarkoitukseen ja sisärajauksen tekoon toinen, mutta tätä uutuutta täytyy kyllä testata.

Erika Naakka
NUDE

Hei ihan sairaan hyvä vinkkki! Menee heti testiin :D

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com

Onpas kyllä käteviä, kiitos vinkistä! Itse olen käyttänyt tähän asti salaa nudea rajauskynää pikkunäppyjen peittämiseen, mutta tämä istuisi hommaan varmaan vielä paremmin :) xx

Erika Naakka
NUDE

Miten mulle ei ole tullut tuo rajauskynä ollenkaan mieleen! :D

Kommentoi