Kauneusbloggaajan lahjaideat

NUDE

Keräsin yhteen muutamia suosikkituotteitani ja -tuotemerkkejäni teille tällaiseen lahjaideapostaukseen. Jos siis kaikkia lahjoja ei ole vielä pukinkontissa, tässä muutama viime hetken idis :)

Iholle: Lumene Bright Now -sarjan tuotteita (aikaisempi esittelypostaus täällä), The Body Shopin ihonhoitotuotteita, Laveran ja Vuottaren luonnonkosmetiikkatuotteita (postaus täällä). Osaa näistä löytyy kivoissa lahjapakkauksissa!

Hiuksille: Moroccanoil-hiusnaamio sekä Glimmer Shine -kiiltosuihke, ihmetuote Tangle Teezer -takkuharja ja Remington Silk Ultimate Styler -muotoilurauta, jolla saa kiharoita ja laineita joka lähtöön (aikaisemmat postaukset kihartimesta täällä, täällä ja täällä).

Kasvoille: Viva la Diva Nudie -luomiväripaletti, Lumenen CC-meikkivoiteet ja kuulautta tuova Crystal Radiance Primer, yksinkertaisesti paras ripsari: Maybelline Colossal Volum' Express ja kylkeen supersuositut Cailap by Mariela Sarkima The Curler -ripsientaivuttimet. Siveltimiä tarvitsee aina ja Ecotoolsilta löytyy ekologisia ja synteettisiä välineitä lahjapakkauksissa. Ja jos mikään näistä ei tunnu oikealta, aina voi hankkia lahjakortin vaikkapa KICKS -kosmetiikkaliikkeeseen :)

Ja jos kosmetiikka ei innosta, voi lahjaksi (tai itselle) tilata myös 5 numeroa Oliviaa, Costumea tai Divaania! Mukana tulee myös extra-lahja :) Tilaamaan pääset tästä linkistä.

Kommentit

Helmi (Ei varmistettu) http://coolestcatsintown.blogspot.fi

Tän postauksen vois laittaa eteenpäin sukulaisille :D

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Minun 12 vee kummipoikani saa mustan Tangle teezerin hevilettinsä kesyttämiseen :)

Ellu (Ei varmistettu)

kiitti hyvistä ideoista:) mutta mistäs esim. noita marocconoil tuotteita voi ostaa?

Erika Naakka
NUDE

Kaikista Stockmanneista sekä jälleenmyyjiltä: http://www.idhair.fi/Moroccanoil-j-lleenmyyj-t/ :)

Ida-Marija (Ei varmistettu)

Hei, noi Cailap by Mariela Sarkima The Curler -ripsientaivuttimet oli kauppakeskus Myllyn prismas puoleen hintaan! :) Niin ku kaikki muutkin Cailap by Mariela Sarkima tuotteet mm. siveltimet! :)

Kommentoi