Kehukuukausi

NUDE

Tuntuu, että blogien kommenteista yli puolet on aina vihaisia ja katkeria kommentteja, joilla kommentoija varmaan jotenkin pönkittää omaa itsetuntoaan. Costumen toimitus kyllästyi tällaiseen turhaan nälvimiseen totaalisesti ja päätti lanseerata ensimmäisen kehukuukauden. Tarkoituksena on lähettää blogin tai Facebookin kautta kehu ja kaunis kiiltokuvalahja valitsemallesi kaverille. Milena Huhdan suunnitteleman kiiltokuvan voi napata Costumen sivuilta.

Lähetän kehun Irene-siskolleni, koska sanon hänelle kivoja asioita aivan liian harvoin ja nyt sain siihen luontevan mahdollisuuden. Irene, olet fiksu, kaunis ja hauska, ja olet todella hyvä kirjoittaja ja toimittaja. Olet myös herkkä ja empatiakykyinen, ja se on tosi tärkeää, niin kuin äitikin aina sanoo :) Tyylitietämyksesi on rajaton, enkä luottaisi kenenkään vaate- tai sisustusmakuun enempää :) Ja meillä on sun kanssa aina niin hauskaa! Olet siskouden lisäksi myös ystäväni. Ja hei, ilman sun ja Jaakon innostusta, en olisi keksinyt perustaa omaa kauneusblogiani. Kiitos siis myös siitä.

Ja laukkufriikille valitsin lahjaksi Mulberryn laukun, ole hyvä Ire!

Minulle blogin kautta tulevat kehaisut tuntuvat aina valtavan hyviltä ja oikeastaan niiden voimalla jaksan blogata niinäkin päivinä, kun kiinnostuskiikarit on vähän hukassa ;) Ja tosielämässä suoraan sanotut kehut vasta pistävätkin pasmat sekaisin, hyvällä tavalla :) Pienikin kehu voi pelastaa koko päivän, ellei jopa koko viikkoa!

Ja täten haastan jokaisen teistä mukaan tähän kampanjaan; tehdään yhdessä tästä kuusta positiivinen!

Kommentit

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

<3

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Hei anteeks ku tää ei nyt liity koko postaukseen yhtään, mut mikä kamera sulla on? :)

Erika Naakka
NUDE

Nikon D5100 ja joku 50 mm objektiivi :) Hyvin toimii molemmat ja toi Nikonin kääntyvä näyttö on niiiiiiiiiin kätevä!

Kommentoi