Kellertävän ja huonokuntoisen tukan pelastus

NUDE

Kerroinkin teille muutama viikko sitten tehneeni virheen. ISON virheen. No nyt tämä virhe on päällisinpuolin korjattu, mutta hiukseni eivät niin arvostaneet tätä kokeilevaa kampaamoani ja siitä seurannutta jälkipyykkiä. Tässä vähän tarinaa siitä, miten olen räjähtäneen ja keltaisen tukkani pelastanut.

Koska luottokampaajani Johanna oli lomalla, varasin paniikinomaisessa tilassa Turusta itselleni ajan hiusten värjäykseen. Päätimme kampaajan kanssa, että paras keino saada pinkki pois tukastani on vaalennuspesu, jonka siis Johannakin teki hiuksilleni kesällä, kun halusin pinkistä tukasta eroon.

Väri lähtikin hyvin, mutta tukkani oli käsittelyn jälkeen kuin purkkaa. Vaalennuspesun ei pitäisi olla hiuksille kovin rankka kokemus, mutta oma tukkani on viimeisen vuoden aikana joutunut käymään läpi vaalennuksia ja värjäyksiä niin paljon, että tämä viimeinen katkaisi ilmeisesti kamelin selän. Tukka oli tahmea, karhea ja takkuinen ja ajattelin, etten varmasti saa sitä entiselleen ennen kuin vanha hius kasvaisi pois.

Noh, paniikki oli onneksi turha. Vaalennuspesun jälkeisen kellertävyyden olen saanut pois kokonaan kuvan hopeashampoilla, jotka ovatkin mielestäni markkinoiden parhaat poistamaan keltaisuutta blondeista hiuksista. KC Professionalilta saamastani uutuudesta mun on pitänyt kertoa teille jo vähän aikaa. Color Mask Shampoo on erittäin tehokas hopeashampoo ja se, mikä tässä on erikoista muihin kokeilemiini shampoisiin verrattuna on sen sävy. Sävy Pearl ei nimittäin ole ihan tavallinen voimakas violetti, vaan hiuksissa sävy taittuu enemmän vaaleanpunaiseen. Pinkahtava lopputulos näkyy hieman myös alla olevassa kuvassa etuhiuksissani.

Toinen superhopeashampoo on jo pitkäaikainen suosikkini Fudgen Clean Blonde, jota mun juuri täytyikin tilata lisää. Tämä on erittäin voimakas violetti ja joskus sainkin tukkaani kivan sinertävän vivahteen (näkyy näissä kuvissa), kun laitoin tätä päähäni saunomisen ajaksi :D Mutta ainakin tämä toimii tehokkaasti!

Ja mitä hiusten huonokuntoisuuteen tulee, eivät ne aivan entisenlaiset ole, mutta melkein kuitenkin. Kun käytän reippaasti hoitavia tuotteita, hiukseni ovat lähes kuin ennen kaikkia vaalennuskäsittelyjä. Tosin takkuisuus ei ole poistunut vieläkään, mutta ehkä keratiinihoitojen myötä sekin alkaa olla entinen murhe. Schwarzkopfilta saamani BLONDME-sarjan hoitonaamio on ollut ihan lyömätön! Nyt se vetelee ihan viimeisiään ja taitaakin olla aika metsästää tätä tehohoitajaa jostain lisää. Suosittelen kokeilemaan :) Toinen suosikkini on tällä hetkellä L'ANZAn Keratin Infusion -hoitoaine, josta kerroinkin vähän jo aikaisemmin. Hiukset ovat tämänkin käytön jälkeen supersileät, mutta lisäksi uskon tuotteen sisältämän keratiinin korjaavan hiuksia vähän syvemmältäkin.

Huh, onneksi on tujut tukkamömmöt! <3

Kommentit

Ella (Ei varmistettu)

Tiedän tuon paniikintunteen kun tukka on ihan tahmea ja purkkamainen vaalennuksen jälkeen.. Minun hiukset veti herneen nenään vasta purkkaepisodista seuraavan kampaajakäynnin jälkeen ja vaikka koko hommasta on jo reilu vuosi aikaa, näkee minun hiuksissa selvästi rajan vuoden aikana kasvaneen pätkän ja latvojen välillä.. :D Mutta onneksi mullakin oli ja on hyvät tuotteet käytössä, muuten ei varmaan olis enää tukkaa ollenkaan päässä! Sinun hiukset ei ainakaan tuossa alimmassa kuvassa näytä yhtään pahalta!

Erika Naakka
NUDE

Niinpä, onneksi on kosmetiikka! :D Ja kiitos, tuossa se kyllä näyttää yllättävän hyvävältä. Mutta jos en laittaisi miljoonaa mömmöä ja kuivaisi suoraksi, ei lopputulos olis todellakaan tuollainen!

Kommentoi