Keltaisuudelle kyytiä!

NUDE

Taistelen jatkuvasti omien hiusteni kellastumista vastaan. Tuntuu, että heti kun astun kampaamon kynnyksen yli ulos, alkaa tukan kellastuminen ja oranssistuminen. Olen testannut varmaankin kaikki markkinoiden hopeashampoot ja -hoidot, joten kun joku uusi tuote pääsee mukaan hiustenhoitorutiineihini, on tosi kyseessä.

Pakko myöntää, etten odottanut tältä L'Oreal Parisilta saadulta uudelta Color Corrector -hopeahoidolta juuri mitään. Merkin hopeashampoo kun ei tunnu olevan tarpeeksi tehokasta omaan pissankeltaiseen hiuspehkooni. Länttäsin hoidon eräänä iltana päähäni suihkun yhteydessä, vähän sinne tänne ja tonne. Kunnes iski pieni paniik. Hiukset värjäytyivät parissa minuutissa ja aluksi kauhistuksissani pesin hoidon pois, ilman sen pidempää tutkiskelua.

Seuraavalla kerralla otin aineen tosissani ja tein kaiken oikeaoppisesti. Taisin jopa lantrata tätä tavallisen hoitoaineen sekaan ja se tepsi silti. Ihan älyttömän tehokasta ja lopputulos on juuri sopivan sävyinen, vaikka täysin siniseltä näyttävältä tahnalta voisi odottaa hiuksiin jotain merilevän sävyä. Hiukset saavat hoidosta pintaansa jäänkylmän hopean sävyn ja tukka on myös supersileä. Ihana tuote ja kerrankin tarpeeksi tehokas myös ei-niin-puhkiblondatulle vaalealle tukalle!

Aikani testailtuani tykkään nykyään lantrata tätä hieman ja sekoittaa mukaan tipan Biozellin Color Maskia sävyssä Raspberry (siis oikeasti yhden tipan, koska tämäkin tahna on todella ärjyä kamaa). Täydellinen hopeakombo on syntynyt ja se on: Cutrin Arctic Ocean Fresh Conditioner + L'Oréal Paris Expert Color Corrector Blondes + Biozell Color Mask Raspberry vaihtelevin suhtein. Hyvästi kusitukka!

Mikä on sinun hopeasuosikkisi? Ps. Tsekkaa kauneusbloggaajien suosikkituotteet täältä.

// This new L'Oréal Paris Expert Color Corrector Blondes is super effective and I've been loving it from the first time we met. Although on the first try out I had a little panic going on because I didn't expect something this powerful. Thumbs up!

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

ellas (Ei varmistettu)

Ooh kuulostaa ihanalta! Hopeashampoot kun on niin kuivattavaa kamaa, ettei niillä kovin tiuhaan uskalla länträillä blondattujen hiusten kunnon ollessa jo valmiiksi vähän hamppuinen ja ne hoitavammat hopeatuotteet eivät ainakaan omaan tukkaani tunnu vaikuttavan juuri mitenkään, vaikka kuinka antaisin tuotteen muhia päässäni minuuttitolkulla yliaikaa...
Mistä tuota ihanuutta siis saa ja mihin hintaan? :)

Erika Naakka
NUDE

Ah no sehän unohtui kertoa taas! Se maksaa 21,50e mutta jälleenmyyjistä en osaa hirveän tarkkaa tietoa antaa. Ainakin muita L'Oréal Expertin tuotteita olen ostanut Sokoksista ja Stockmanneilta :)

TiinaL (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä! Kellastuminen on myös täällä "pienoinen" ongelma.

irisannasofia

Pakko kokeilla, vaikutta super hyvältä!

Linda/Juille's (Ei varmistettu) http://juilles.purkkimafia.fi

Hyvästi kusitukka :'D Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla! :)

Lauraaneen (Ei varmistettu)

Sopiskohan tuo myös tämmöselle oranssihtavalle tukalle josta kampaajalla piti tulla tumman vaalea mutta niin ei käynykkään? :D

Erika Naakka
NUDE

Joo ehdottomasti vois toimia! Mut niin myös kampaajalle valittaminen ;)

Sardiinos (Ei varmistettu)

Voi hitsi netistä en edes meinannut löytää tätä mistään. :( onko kyseessä jokin uusi tuote?

Erika Naakka
NUDE

On ihan uusi! Siksi varmaan vaikeuksia vielä löytää tätä :/ Voi harmi, toivotaan että tätä rupeisi tulemaan enemmän markkinoille.

Erika Naakka
NUDE

Yhdestä paikasta näin äkkiseltään kyllä löysin! http://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-serie-expert-vitacolor-cc-mist-150ml/11118456.html

Lookfantastic on siis brittiläinen nettikauppa, josta olen itse tilannut monet kerrat. Jos tilaa pienesti (esim. vain tämän hoitsikan), ei paketti varmasti jää tulliinkaan :)

Sardiinos (Ei varmistettu)

Kiitos Erika! Ehkä tuon voisi tuon nykyisen hopea-aineen loppuessa tuolta tilata!

Hertta
Lilou's Crush

Lookfantastic on tosiaan loistava! Tulee briteistä, ei tulleja :)

Erika Naakka
NUDE

Lukeeko siellä jossain sivuilla mistä tuotteet tulevat? Koska esimerkiksi Feelunique.com on myös brittiläinen, mutta tuotteet tulevan Jerseyn saarilta, joka ei kuulu Euroopan Unioniin.

Hertta
Lilou's Crush

Eiköhän se jostain löydy, mutta ei siis tulleja.

Hertta
Lilou's Crush

...karkasi, takana siis iso määrä isoja  tilauksia :) 

Natalie Nailz Craze (Ei varmistettu) http://www.nailzcraze.com/

wow This is something I've never seen before! Very interesting product.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika tujun väriseltä näyttää, värjääkö tämä esim. lattiaa ja seinää? Kylpyhuoneessani on mattoa lattioissa ja seinissä :s

Erika Naakka
NUDE

Ei, jos heti huuhtelee pois :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauan pidät tätä aina hiuksissa?

Erika Naakka
NUDE

Ohjeen mukaan :)

Kommentoi