Kesän nouseva kampaustrendi: pipe braid

Väisty kukkapanta, täältä tulee putkiletti! Jotenkin on ihan hassua, miten jotkut tietyt tavat vaikkapa letittää tai kihartaa hiukset nousee ihan ylivoimaiseksi trendiksi. Tällä hetkellä kuumin kampaustrendi on ehdottomasti pipe braid, jolla ei ainakaan vielä taida olla mitään suomenkielistä vastinetta. Joten kutsutaanpa sitä nyt sitten vaikka.. putkiletiksi? Lol.

pipe braid.jpg

Olen huomannut näiden putkilettien nousun nyt ehkä kuukauden aikana ainakin omassa somevirrassani. Jenkkiläiset julkkikampaajat ja stylistit esittelevät luomuksiaan ja Coachellan kampauskuvat vilisivät näitä putkenmuotoisia lettejä.

En millään keksinyt vain kuvia katsomalla, miten tällainen letti oikein tehdään, mutta onneksi on Youtube, joka tietysti osasi taas auttaa ongelmassani. Olisin halunnut tehdä tästä oman tutorialini, mutta nyt täytyy varmaankin alistua omien sormien riittämättömyydelle. Ja harjoituksen puutteelle. Siksipä jaan teille tämän samaisen videon, jonka netin syövereistä löysin ja alan itsekin harjoitella tätä hauskaa kampausta. Sanokaa mun sanoneen, tää tulee olemaan kesän festareiden iso tukkahitti!

Kuvat: @hairbyruslan, @camilacoelho, @nicciwelsh

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *