Kesän paras puuteri

NUDE

Löysin piiiitkästä aikaa uuden lempparipuuterin! Teen edelleen surutyötä Lumenen lopetettua Sheer Finish -irtopuuterin valmistuksen ja siksi tämä uusi puuteri-ihastus tuli enemmän kuin hyvään saumaan. Olen käyttänyt tätä Maybellinen uutta Fit Me Matte+Poreless Powder -kivipuuteria nyt jo varmaan pari kuukautta ja se on kulkenut laukussa ihan joka paikkaan. Joten let me tell you, miks tää on niiiiiin hyvä!

Puuteri on siis uusi tulokas Maybellinen Fit Me -sarjaan. Se häivyttää nimensä mukaisesti rasvaisuuden ja kiillon lisäksi myös ihohuokoset ja se todella toimii. Pohja pysyy paikoillaan hyvin ja iho saa siis mattapinnan lisäksi sileyttä ja tasaisuutta. Ikään kuin joku lisäisi kasvoille vähän blurraavaa filtteriä!

Erikoisen tästä tekee ihohuokosten häivyttämisen lisäksi sen harvinaisen hyvä applikaattori sekä rasia, johon puuteri on pakattu. Puuterivippa on vaahtomuovimainen, kuten perus meikkisienet, ei kuiva ja kangasmainen, kuten esimerkiksi Lumenen puuterivipat. Itse tykkään tällaisista meikkisienimäisistä vipoista, sillä niihin puuteria saa juuri oikean määrän ja niillä tuotteen saa paineltua (ei vedettyä) iholle kätevästi.

Lisäksi uutuus saa tosiaankin roimasti pisteitä rasiasta. Se on nimittäin kaksiosainen: päällimmäisessä osassa on itse puuteri ja alemmassa iso peili ja applikaattori. Ihan mahtava tuote kaikin puolin ja kaikilta kanteilta katsottuna. Mainitsinkin tämän uuden lempparini  viime kuun 10 alle 10 e -postauksessa eli hintaa ei tosiaankaan ole tällä hetkellä kuin se 9,80 egeä (eleven.fi), jes!

Muita tähän rakastuneita?

Kommentit

Minttu/LifeofMenta (Ei varmistettu) https://lifeofmenta.wordpress.com

Kuulostaa hyvältä, en itse omista tällä hetkellä kivipuuteria ollenkaan ja on ollut tarkoitus hankkia sellainen. Fit Me peitevoide on ihan mun suosikkeja, joten miksei sit fit me puuterikin vois olla :) Ja toi peili on kyllä iso plussa :)

Minttu
https://lifeofmenta.wordpress.com

Aliina3 (Ei varmistettu)

Moi Erika ja iso kiitos ihan mahtavasta blogistasi! Olin lukenu blogistasi NYXin epic ink linerista, ja metsästin sitä sitten kissojen ja koirien kanssa Tampereelta (joku muukin oli vissiin lukenut blogiasi!). Eilen sain vihdoinki on ostettua kyseisen tuotteen ja AI ETTÄ! Paras eyeliner ikinä, tunsin itteni ihan Beyonceksi sen tuoman itsevarmuuden myötä :D Uskalsin jopa pyytää yhtä ihanaa miestä treffeille (ja se suostui!!!). Rajauksen tekeminen oli niin helppoa et uskalsin jopa työaamuna kiireessä tehä (nätit) rajaukset. Tää paransi ihan elämänlaatua, joten iso kiitos tästä työstä mitä teet!

Erika Naakka
NUDE

APUA IHANAAAAA!!!! Pelastit tällä ehkäpä mun koko viikon, ellet jopa kuukauden! Kiitos aivan ihanasta kommentista ja onnea treffeille hihi. Hyvä meikki todella tekee ihmeitä itsetunnolle :) Upeeta, että uskalsit! <3

helmiiiii (Ei varmistettu)

Heippa!

Multakin löytyy nyt kyseinen puuteri, koska oma holy grail irtopuuterini yllättäen loppui ja sitäkään ei saa enää :'(
Itsecolin superiloinen, että puuterista löytyi myös sävy "transparent" aka valkoinen, joka on yhtä kuin oma ihonvärini. :'D En ole vuosiin enää uskaltanut käyttää "värillisiä", vaaleits puutereita, sille ne aina tummuu ihollani. Pointsit myös hinnasta, sillä ei kyllä paljoa lompakkoa rokottanut.
Itsellä kyllä silti on hieman ristiriistaiset fiilikset puuterista. Päivän mittaan nimittäin alkaa iho kiillellä varsinkin t-alueelta ja nenän vierustoista. Välillä enemmän, välillä vähemmän, riippuen kuinka kauan olen ehtinyt tehdä bakingia aamulla. :D Olen myös miettinyt, että voiko kiiltely silti johtua esimerkiksi päivävoiteesta (cliniqien moisture surge spf:lla) tai meikkivoiteesta (lumenen blur). No, seuraavaksi ajattelin kokeilla Maybellinen Fit me mattaversiota, joten ehkä sitten kiilto pysyy astetta paremmin kurissa. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mattameikkivoide vois olla tosi hyvä sulle ja itse oon huomannut, että spf:n kanssa iho alkaa kyllä kiiltää (paitsi jos suoja on meikkivoiteessa). Ja sun kannattaisi tehdä aamuisin baking irtopuuterilla ja pitää kivipuuteria vain mukana laukussa kaiken varalta :)

Mo (Ei varmistettu)

Minulla on varmaan tämä puuteri. Hiukan epävarma siksi, että skippasin sen bulkkisesta rasiasta pienempään pahvipakkaukseen. :D En siis ole yhtään tuon rasian fani, liian paksu ja peili täysin turha. Puuterikin on liian tummaa, mutta käytän sitä nenänpielten peittoon - pysyy paremmin kuin peitevoide ja vähän varjostusta samalla. En tiennyt, että tästä on väritön versio. Pidän eniten puuterisienistä, joissa on vähän karvainen pinta olematta liian puffi.

Erika Naakka
NUDE

Nouhhhh mä just vihaan karvaisia meikkisieniä :D Ja rakastan tossa puuterissa kaikkea, mutta joo samaa mieltä, rasia vois olla pari milliä ohuempi..

MariaP (Ei varmistettu)

Minusta aiempi Fit Me -puuteriversio oli hitusen parempi. Rasian puuterivippa oli laadukkaampi, toinen kansiosa aukesi sujuvammin (siinä oli pidempi se nosto-osa) ja puuteri itsessään oli kevyempi. Olen kuitenkin suht tyytyväinen myös tähän uuteen versioob. Olisin ollut tosi pettynyt, jos Fit Me -puuterit olisi lopetettu kokonaan. On ollut luottopuuterini jo vuosia :)

Paniikissa (Ei varmistettu)

MITÄ?! ONKO LUMENE LOPETTANUT SEN?! MILLOIN?!

Kauheeta. En tiedä mitä teen sitten kun toi nykynen menee loppuun... Siis apua. Tykkään nimenomaan irtopuutereista, joten tämäkään ei varmaan täytä sydämeen (ja meikkipöytään) jäävää aukkoa.. Varsinkin kun ei ole varaa ostella näitä Laura Mercierin puutereita. Mitä mä nyt teen? :(

Erika Naakka
NUDE

No tarkempaa en tiedä. Huomasin vain että vain tuo uusi on niiden nettisivuilla. Mutta voihan tota vanhaa vielä löytyä kaupoista!

Kommentoi