Kevään 2017 ihanimmat kampaustrendit

NUDE

Muutama viikko sitten ihasteltiin tulevan kevään ja kesän meikkitrendejä ja tänään on tietysti vuorossa tukkahommat! Kevään näytöksistä löytyi kivasti muutakin kun sitä luonnollista surffitukkaa ja ainakin meikäläinen on inspiroitunut koklaamaan näitä.

Olin jo aivan satavarma, että lettien aika on jo kaukana takana päin. Mutta ei. Nyt letit tulivat taas isosti esille ja mukana on niin niitä Kim K -lettejä kuin söpöjä saparoitakin. Pitäisiköhän lapsuuden tuplaletit ottaa taas käyttöön..

Luonnollisuus on tietysti suuri trendi niin kauneuden kuin kampaustenkin puolella. Huolettomat nutturat ja sykeröhörhelöt ovat kovasti in. Jos tukka näyttää aamulla räjähtäneeltä, ei hätää. Heitä sekaan vähän suolasuihketta, kääräise hiukset ponnarille ja kas, olet trendien aallon harjalla! ;)

Ah ja lempparitrendini. Mutta ehkä myös se vaikein toteuttaa. Täydellisen sileä, kiiltävä ja suuuuuuuperpitkä tukka joko auki tai ponnarille sliipattuna. Ja usein myös todella syvällä sivujakauksella. Siloittavat tuotteet ja kiiltosuihkeet otetaan nyt kylppärikaapin eturiviin.

Kuvat: All Over Press, Cosmopolitan.co.uk, Popsugar.com, Harpersbazaar.co.uk

Kommentit

Lusa (Ei varmistettu)

Hei!
Mä voitin arvonnassa joskus viime kuun lopussa, mutta palkintoa ei ole vielä kuulunut? Se oli se Aisti erioil -arvonta, tiedätkö asiasta mitään?

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Joo kaksi muutakin voittajaa on kysellyt palkintojensa perään ja viestiä on laitettu eteenpäin :) Eli toivottavasti saisitte ne pian! Tule kertomaan jos ei siltikään parin viikon sisällä kuulu.

Kommentoi