Kevään ja kesän nutturatrendit

NUDE

Selailin monta päivää tämän kevään ja kesän näytöskuvia ja etsin kaavaa, jolla nuttura kuuluu nyt kuuluu. Lähes kaikkia catwalkeilla nähtyjä nutturoita yhdisti pari asiaa: ne näyttivät vaivattomilta ja nutturan paikka oli ehdottomasti niskassa. Myös erilaiset solmut ja lenkit olivat suuressa roolissa. Päätinkin listata teille tämän kevään ja kesän top-5 nutturatrendit ja tässä ne tulevat:

1. Effortless

Hiustenlaitossa on nyt trendikästä olla huoleton (jippii!). Sutaise aamulla hiukset huolettomalle nutturalle ja olet valmis niin töihin, kuin biitsillekin!

Marni, Bottega Veneta, Rag & Bone

2. Sleek

Myös ylisiistejä, sleepattuja nutturoita näkyi kevään catwalkeilla. Tällä viikolla ilmestyvässä Costumen numerossa näytänkin, miten tällainen tiukka kirjastotätinuttura oikein tehdään, check it out! ;)

Givenchy, Altuzarra, Suno, Erdem

3. So Very low

Ja kuten jo mainitsinkin, nutturat tehdään tänä keväänä ja kesänä aivan niskaan tai jätetään roikkumaan vieläkin alemmas.

Valentino, Erdem, Ralph Lauren

4. Messy

Jos sekunnissa hutaistu ponnarinuttura ei innosta, rakenna hiuksistasi pöyheä donistsi hiuspuuterin ja pinnien avulla. Myös letistä tehty nuttura on in!

Bottega Veneta, Paul Smith, Rag & Bone, Marchesa

5. Something special

Erilaiset hiuskoristeet ja pannat ovat olleet jo vähän aikaa pinnalla. Myös tänä vuonna hiuksiin kannattaa kietaista huivi, kukkapanta tai jopa kaunis kruunu.

Gucci, Dolce & Gabbana, Chanel

Mitä mieltä te olette näistä nousevista trendeistä? :)

Kuvat 1, 2, 3.

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Suttuinen on ehdottomasti paras, sellaisessa onnistuu itsekin, ihan huomaamatta. ;)

Erika Naakka
NUDE

musta taas tuntuu, että siistin tekeminen on paljon helpompaa, kuin hienon suttuisen kampauksen :D

llua (Ei varmistettu)

Ihania! Mulla olikin tässä ongelmia päättää minkä kampauksen laittaisin tänään töihin, vaan eipä ole enää ;)

Erika Naakka
NUDE

no hyvä, että olin avuksi! :)

Joa (Ei varmistettu)

Siis mä en tajua mikä siinä on, mutta en osaa tehdä kestävää niskanutturaa! Joko ne purkautuu heti tai näyttää tosi luiruilta eikä yhtään huolettomilta... Terv. korkeiden sotkunutturoiden vanki.

Kommentoi