Kevään kiinnostavin kampausväline

NUDE

Kaikki välineet ja tuotteet, joilla hiuksista voi huijata paksumman näköiset, on mun mieleen. Nyt Glitterin uusimmassa hiusoppaassa esiteltiin aivan mahtavalta vaikuttava tuote: Ponytail tool! Kun tämän imurinputken näköisen ponnaritäytteen asettelee ponnarin sisälle, tukka näyttää heti ainakin 200 kertaa paksummalta! Mää haluan tämän!

Ponytail toolin käyttökään ei vaikuta vaikealta. Hihkaiskaa heti, jos teillä jo on tästä uutuudesta kokemuksia. Mä haluan kuulla kaiken! Niin ja itseasiassa tätä ponnaritäytettä esiteltiinkin vähän aikaa sitten Glitterin omassa blogissa. Postauksen viimeinen kuva demonstroi muuten aikas hyvin sitä, kuinka hyvin huijaus voi onnistua ;)

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Jossain blogissa törmäsin tähän jo toissapäivänä ja ihastuin heti! Mä pöyhentelen aina ponnaria tuuheammaksi ja joskus oon jopa yrittänyt jollain nipsuilla saada ponnaria kuohkeammaksi. Joten tää on kyllä hyvä keksintö. Moni ottaa varmasti ilomielin käyttöönsä :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi

essiessi (Ei varmistettu)

Luin just yhdestä blogista näistä (http://klipsiworld.blogspot.fi/2014/04/tuuhennusta-ponnariin.html), ihan kivalta vaikuttaa!

Erika Naakka
NUDE

ai katos vaan! no sielläkin hienosti näkyy ton toimivuus :)

Kultakutri (Ei varmistettu)

http://kultakutri.wordpress.com/2014/02/17/ponnarituubi/

Testasin itsekin ponnarituubin tuossa päälle kuukausi sitten. Huipputuote!

Alexandra (Ei varmistettu)

Mulle tuli kieltämättä ensin joku seksilelu mieleen tosta ponnarikohottajahärpäkkeestä, kun satuin sellasen jostain bongaamaan..... Mitä jos se näkyy sieltä alta jotenkin? :D

P.s hiustenpidennysarvonta, osallistukaa :)

http://keywordfashion.blogspot.fi/2014/03/magichair-arvonta.html

Jessi (Ei varmistettu)

Kyllä toimii ja on superhelppo käyttää! :)

EeviZ (Ei varmistettu)

Mä mietin kans ihan samaa, että mitä muita temppuja pitää tukalle tehdä, että tuon härpäkkeen saa pysymään siellä ponnarin keskellä, eikä tukka ala liukua sen päältä pois päivän mittaan??

Kultakutri (Ei varmistettu) http://kultakutri.wordpress.com/

Mä tein sinne väliin pienen ponnarin, jonka läpi pujotin tuon tuubin. Pysy muuten paljon paremmin pakoillaan! Kannattaa kokeilla niinkin.

Mimppu (Ei varmistettu)

Nappasin eilen matkaani -oli viimeinen kappale koko liikkeessä, Heti testiin, saatoin jopa kuvitella luulemaan että teki hiuksistani pidemmän näköiset :D Omat hiukset on valmiiksi jo paksut ja tavan lenksut ei jaksa kannatella ponnaria, joten yleensä joudun vetäsemään sotkunutturan. Tämä apuväline oli aivan loistava, ponnari oli ilmavan näköinen ja juuri sellaisesta ponnarista olen aina haaveillut, tykkäsin! Alkuun tosin pelkäsin että mitä jos se härpäke näkyy mutta kun ottaa päällysosasta tarpeeksi hiuksia, nii peittyy mainiosti.

Hanna (Ei varmistettu)

Nyt apua! Yo-juhlat (ja kaikenmaailman valmistujaiset) lähenee ja nyt voisit tehdä siihen liittyvän kampauspostauksen! Mä oon opetellut hirveesti näitä sun kampauksia ja yrittänyt itsekin inspiroitua ym, mutten keksi mitä tekisin omille hiuksilleni! Mun mekko on jo kaapissa siinä on halterneck-systeemi ja yläosa on aika näyttävä timanttipalleroineen ja sitten helma on vähän pöyhkeä (tässä vähän samantyylinen, mutta lisäksi se tollasilla timangeilla koristellut nauhat niskan taa http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nly-trend-917/bejeweled-high-low-dreamy-dress-917562-1173/). Itse haluaisin laittaa hiukset auki - tai osittain, mutta se vaatisi tasapainoisuutta näyttävän sen yläosan kanssa. Ja se olisi helppo lakkia ajatellen. Ja kampausta :D
Voisit siis tehdä kampausideoita myös mekkoa huomioiden (kuinka huomattava on yläosa/kaula-aukko tmv) ja mahdollista lakkia ajatellen. Tästä tulis ainakin large postaus! Ja itse tarvitsisin apua tähän ja varrrmasti moni muukin tyttö tuskailee tän kanssa :D mietin myös jotain sivulettiä, semmosta melko simppeliä mutta että sen sitten pöyhisi vähän sotkuisemmaksi, tai tätä Lauren Conradin lettinutturaa, mutta sivulle, sillä niskanauhat on melko paksut, mutta ohutta ja kiiltävää kangasta. En tiedä, olen kriisin keskellä! Sulla kun on niin kivoja vinkkejä :)

annna (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt tätä vempelettä jo jonkun aikaa, eikä paluuta entiseen ole! Se taikoo ponnarista upean näköisen, kunhan vaan tupeeraan tukkaa siitä sen putken päältä. Tupeeraus estää putken näkymisen, koska ilman tupeerausta ja lakkausta hiukseni liukuu siitä putken sivuille paljastaen ruman kumiputken... Not pretty. Tupeeramalla ja sitten siitä päältä silottamalla saa ponnarin joka näyttää hyvältä koko päivän ja pysyy paikallaan visusti. Suosittelen!

Ainoa huono puoli on se, että ponnari ilman putkiloa näyttää kamalalta hiirenhännältä sen jälkeen, kun on saanut laitettua mahtavan HEVOSENhännän kerran sinne takaraivolle liehumaan. :)

Kommentoi