Kevään trendimeikin testaus: kirkas turkoosi rajaus

NUDE

Pastellit ovat ottaneet aika vakiintuneen paikan keväisten meikkitrendien joukossa ja myös tänä vuonna kirkkaita pastelleja näkyi mm. Fendin ja Christian Diorin SS 2015 -näytöksissä.

Keväällä tykkään itsekin lisätä vaaleata liilaa, vaaleansinistä ja vaalenapunaista meikkiini, joten otin näytöslavoilta mallia ja maalasin rajaukseni kirkkaalla turkoosilla. Fendillä kankaanpalat toimivat aika ekstriiminä keinona tuoda kirkkaita värejä meikkiin, joten meikäläinen ajatteli mennä ihan peruskajalin turvin.

 

Silmämeikki ei sen kummempia vippaskonsteja kaivannut. Tein ensin värillisen rajauksen vähän ripsirajan yläpuolelle ja sitten sen alapuolelle mustan rajauksen. Meikissä käytössä Oriflamelta saatu TheOne Eye Liner Stylo, IsaDora Inliner Kajal sävyssä Blonde, Joe Blascolta saatu ripsari, Kiko Vibrant Eye Pencil sävyssä 606, NYXiltä saatu Jumbo Eye Pencil sävyssä 604 Milk (turkoosin rajauksen pohjana) ja Ardell 124-irtoripset. Ja huulissa muuten Wet'n'Wildin Megalast huulikiiltoa, joka on niiiiiiiiin kamalan tuntuista huulissa! Älkää kukaan ikinä menkö ostamaan sitä!

Pitäisiköhän sitä meikata huomisiin blogibileisiin tällainen kirkas tervetulotoivotus keväälle vai mennäkö ihan perus smokeylla... hmm...

Päällä näkyvä kevyt takki on saatu Sheinside.comista.

// Trying out one of this spring's makeup trends, bright colored eyeliner. Pastel fabric stripes gave a flash of colour at Fendi SS 2015 fashion show but I tried this trend out with a basic turquoise liner from Kiko.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

SaR (Ei varmistettu)

Näyttääpä raikkaalta! Pitää ehkä itsekin uskaltautua kokeilemaan väriä tuolla tavoin :)

Elisa (Ei varmistettu) http://elisabubble.blogspot.co.at/

Ehkä vähän liikaa mun makuun :) Menenkin tänään Kikon liikkeeseen, he avasivat nimittäin myymälän tänne Salzburgiin! Kiitos sun hypetyksen haen ainakin sen Eyebrown markerin :)

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Onpa kerrassaan ihana silmämeikki. Tosi raikas ja pirteä. :)

Salla (Ei varmistettu)

Kaunis ja raikas, tosi kiva!!

Minni (Ei varmistettu)

On kyllä kiva lineri, peukut ylös!:) Toi pieni pilkahdus väriä tuo jotenki raikkautta silmämeikkiin!:)

Jonttu (Ei varmistettu)

Olisin kysynyt MACin Pro Longwear Concealerista. Ennen tuotteen ostamista pyysin itselleni pienen näytteen MACin myyntipisteestä ja aine onkin peittänyt tummat silmänaluseni paremmin kuin yksikään muu aine koskaan ennemmin, mutta onko normaalia, että tuote haisee voimakkaalle, sellaiselle liimamaiselle? Mietin, että voisikohan tuo tuoksu olla peräisin esim. näytepurkista itsestään. Mutta jos tuo vahva tuoksu kuuluu tuotteeseen, miettisin kyllä kahdesti, haluanko näin myrkyntuoksuista ainetta käyttää päivittäin herkällä silmänympärysihollani.

Alina (Ei varmistettu)

Onpas kyllä nätti silmämeikki! :) Mulla käy vaan usein kynien kanssa niin, että se väri tarttuu silmän auki ollessa myös yläluomeen.. Joskus töpöttelen puuteria rajauksen päälle, ja se auttaa mutta himmentää myös rajauksen väriä. Johtuukohan se kynästä vai silmäluomista, mitä luulisit? :)

Erika Naakka
NUDE

no ainakin kannattaa käyttää hyvää primeria, ettei kynän väri ala irrota. ja puuteroi hyvin se kohta, mihin sitä väriä yleensä tarttuu :)

Kommentoi