Kevään yllättäjä

NUDE

Tänä keväänä olen yllättänyt itseni käyttämässä lähes päivittäin pinkkiä tai violettia luomiväriä. Siis minä, joka olen aina vannonut mahdollisimman yksinkertaisen, mielellään ruskean silmämeikin nimeen. Uskomaton täyskäännös värien käytössäni johtunee siitä, että pastelliset silmämeikit valtasivat tämän kevään näytöslavat täysin. Pinkkiä kokeilin jo aikaisemmin, nyt on toisen trendisävyn, lilan, vuoro :)

Ja tässä koko innostuksen lähde: Lumenelta saatu uutuus Blueberry-luomiväripaletti sävyssä 1 Kanervametsikkö, jonka sävyt sointuvat niin ihanasti yhteen että! Lisäksi kuvaan piti mahduttaa uusi MACin 217-luomivärisivellin, josta olen aivan uskomattoman innoissani! ;)

Tässä vielä yksi pikaisesti napattu kuva erään arkipäivän meikistäni. "No eihän tuo lila ees näy mihinkään!", joku teistä saattaa ajatella, mutta mulle tämänlainen värikkyys on jo iso askel. Toivottavasti ei kuitenkaan kohti tätä!

Meneekö teistä kukaan muu huomaamattaan meikkitrendituulien mukana? :)

Kommentit

Miia (Ei varmistettu)

Ihan tähän postaukseen liittymättömänä kommenttina :D mistä ostit sun Cloud Nine -suoristusraudan ja onko sulla se perus alkuperänen malli? Oon hankkimassa uutta suoristusrautaa ja oon päätyny tohon ja sitten muistin nähneeni sen tässä blogissa. Mietin nyt vaan, että mistä kannattaa tilata, että sais mahdollisimman edullisesti aidon tuotteen? :)

Erika Naakka
NUDE

Mä tilasin sen verkkokauppa.comista :) ja se on ihan perusmalli :)

Johanna/mssweetbrunette (Ei varmistettu)

On tuo meikki munkin makuun aika värikäs, terkuin vaan toinenkin väritön meikkaaja. :D Yllättäen kyllä tuo lila näyttää TOSI hyvältä, ihanan keväiseltä. Peukku ylös!

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Heh, kurkkaapa mun blogista mun perus-arkimeikki :D kirkkaanpinkki & liila luomilla..

Kommentoi