Kiharat suolasuihkeella

NUDE

Olenkin jo pari kertaa hehkuttanut Balmainin suolasuihketta ja tässä vielä tulisi yksi sen ylistyspostaus ;) Suht helppo tapa tehdä laineita hiuksiin on tehdä kosteisiin hiuksiin letti, avata ne seuraavana päivänä ja suihkuttamalla suolasuihketta syntyneisiin kiharoihin. Nämä kikkurat tehtiin siskolle ranskanletin avulla ja puristelemalla suolasuihkeen kanssa hiuksia kiharoiksi. Surffitukasta tuli niin kiva, että oli pakko napsia pari kuvaa!

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

joanna (Ei varmistettu) http://joannamarjaana.blogspot.com

Hei selailin sun blogin juttuja läpi, tosi kivoja ja hyödyllisiä postauksia! Oon aina tosi laiska hiusten laittamisen kanssa, ja sian täältä hirveästi ideoita :)) täytyypä alkaa seuraamaan!

joannamarjaana.blogspot.com

Erika Naakka
NUDE

jee kiva kuulla! :)

Elsa (Ei varmistettu)

Hmm, toimisikohan tuo lyhyemmillekin hiuksille? Niskaan ulottuville? On meinaan sen verran makeen näköinen lopputulos!

Roosa (Ei varmistettu)

Paljonkos tällainen ihme aine maksaa?:) ihanan näköiset kiharat!

Erika Naakka
NUDE

noin 18 e :)

i (Ei varmistettu)

hei erika ! tuli mieleen että oletko aina ollut blondi hiusväriltäsi ? mikä on oma värisi ja oletko joskus ollut esim. ruskeahiuksinen ? näistä olisi kiva saada postausta :)

Erika Naakka
NUDE

olen aina ollut blondi, kerran kyllä koitin ruskeaa :D lapsena tukka oli ihan valkoinen, mutta vanhemmiten siitä on tullut tummempi eli nyt sitä täytyy värjätä, jos haluaa olla ihan blondi. ajattelin joskus, että olisin tehnyt postauksen, mutta koska mun hiushistoria on aika yksitoikkoinen niin en tiedä onko siinä hirveesti järkeä ;D

Laura (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! :)

Toimisikohan suolasuihke siihen, että saa omat vastaavat laineet pysymään tuon näköisinä pesun jälkeen..? Mulla on siis luonnontaipuisat hiukset, jotka kuitenkin kuivuessaan tuppaa hapsuttumaan. Hiuksiin jätettävä voidemainen hoitoaine on auttanut jonkun verran, mutta ajattelin, että jos tuolla saisi ne pysymään laineikkaina myös kuivina. (Olipa hankalasti selitetty! :)

Vai antaako suihke ennemmin vain pitoa kampauksen pohjalla?

Eroaako kuivashampoosta niin paljon, että kannattaa ostaa myös suolasuihke?

Erika Naakka
NUDE

Joo suolasuihke toimii tosi hyvin luonnonkiharassa tukassa! Suihkun jälkeen vaan pari suihkautusta ja puristelua :) Ja eroaa kyllä kuivashampoosta, joka ei anna niinkään muotoa vaan vain rakennetta.

Laura (Ei varmistettu)

Ok, kiitos vinkistä siis! Pakko käydä hankkimassa lisää kaapintäytettä :)

Rooosa (Ei varmistettu)

Ihanat kiharat!! :) Mun hiuksille riittää onneks ihan vaan se, että pesen ne ja annan kuivua luonnostaan ja tadaa, mulla on surffilaineet :D

PauMau (Ei varmistettu) http://paumaunparhaat.blogspot.fi/

Kokeilin itsetehtyä suolasuihketta kolmeen eri tyyppiseen hiuslaatuun ja tuntuu, että on aika paljon hiustyypistä kiinni kuinka tehoaa ja kuinka kihara/laineet pysyvät. Suihke on tosi helppo tehdä itsekin (ohjeet löytyvät vaikka mun blogistani), tosin en tiedä kuinka paljon itseyehty eroaa kaupan vastaavista, ehkä valmissuihkeissa on jotain pitävyyttä lisäävää ainetta (?).

sini-pauliina (Ei varmistettu)

mistä tätä suolasuihketta saa ostettua ? olisin kiinnostunut siitä!

Kommentoi