Kiinnostavimmat joulukalenterit 2018

NUDE

Taas on se aika vuodesta, kun kosmetiikkaintoilijat miettivät, mihin joulukalenteriin ne rahat kannattaa pistää. Hassua, miten ihan pari vuotta sitten juuri millään merkillä ei ollut omaa kalenteriaan ja nyt niitä on taas viime vuotta enemmän markkinoilla! Nyt kalentereita löytyy useilta verkkokaupoilta ja jopa luonnonkosmetiikkamerkeiltä ja useimmat ovat niin suosittuja, että saa olla aika kärppänä, jos meinaa kalenterin itselleen saada.

Halusin koluta läpi aikalailla kaikki joulukalenterit, jotka löysin ja kokosin tähän postaukseen ne mun mielestä kiinnostavimmat ja ehkäpä parhaimmalla hinta-laatu-suhteella varustetut :) Jos ette halua omaan mahdolliseen kalenteriisi spoilereita, älä jatka tämän postauksen lukemista! ;)

Ulkomaisten nettikauppojen herkut

Feelunique The Little Beauty Parcel - 24 Day Beauty Advent Calendar*. 90 e, tuotteiden arvo 300 e. Tämä yksi omasta mielestäni mielenkiintoisimmista kalentereista pitää sisällään tuotteita mm. Charlotte Tilburylta, Sigmalta ja Make Up Foreveriltä.

Lookfantastic Joulukalenteri 2018*. 109 e, tuotteiden arvo 325 e. Tämä kalenteri sisältää mm. Glamglowta, Illamasquaa ja Sleekiä.

Selfridges Glam Sparkle Beauty Advent Calendar. 148 e (+ toimituskulut n. 17 e). Tämä kalenteri sisältää L'Oréal-konsernin tuotteita aina Urban Decaysta YSL:n meikkeihin ja Lancomen hajuvesiin.

Selfridges Beauty Workshop Selection Box. 80 e (+ toimituskulut n. 17 e), arvo noin 300 e. Tästä kalenterista löytyy merkkejä, joita ei Suomesta saa, esim. Ouai, Cover FX ja Zoeva.

Space NK Advent Calendar. 285 , tuotteiden arvo 685 e. Tämä brittikaupan kalenteri sisältää jänniä merkkejä aina NARSista ja Hourglassiin. Myös yksi mielenkiintoisimmista, mutta hinta on aaaikamoinen.

ASOS The Face + Body Advent Calendar. 77 e. Erityisen kiinnostavaa tässä joulukalenterissa on minikoot Benefit Hoolasta ja MAC Strobe Creamista.

Ihanaa ihonhoitoa

Lumene 24 Pohjoista kauneusaarretta. 89,90 e. Viime vuoden Lumenen joulukalenteri oli menestys ja vaikka omat varastoni pursuvat kosmetiikkaa, jäi tuosta kalenterista todella monta tuotetta käyttöön ja erityisesti matkoille niiden kätevän koon ansiosta. Lumenen huippuihonhoitotuotteiden lisäksi kalenterissa on myös muutamia meikkituotteita.

Clinique 24 Days Of Clinique Calendar*. 89 e. Tästä kalenterista löytyy laadukasta ihonhoitoa ja muutamia meikäläisenkin lemppareita; Cliniquen silmänympärysvoiteita ja huulimeikkejä.

The Body Shop Advent Calendars*. The Body Shopilta löytyy viime vuoden tapaan monta eri vaihtoehtoa eri kukkaroille. Tänä vuonna kalenterit maksavat 79, 99 ja 139 euroa. Ja jokainen on tietysti täynnä TBS:n luottokosmetiikkaa.

TwistBe Joulukalenteri. 159 e. Kotimainen luomuun ja eettisiin tuotteisiin erikoistunut kauppa ja verkkokauppa TwistBe tarjoaa myös oman kalenterinta. Sisällöstä ei selviä muuta, kuin että se sisältää kaupan suosikkeja kosmetiikasta ja herkuista. Kalenteri on saatavana myös vegaanisena.

Edullisempia vaihtoehtoja

Weleda Nature's Collection Advent Calendar*, n. 41 e. Tämä kalenteri sisältää 12 Weledan luonnonkosmetiikkatuotetta ja se on tietääkseni ainoa vain luonnonkosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri.

NYX Professional Makeup Sugar Trip 24 Days Of Beauty Advent Calendar*, 60 e. Tykkäsin kovasti viime vuoden NYX-kalenterista, vaikka siinä oli vain huulituotteita. Tästä kalenterista löytyy myös merkin luomivärejä ja highlightereita eli ehdottomasti iso peukku!

KICKS Beauty Christmas Calendar*. 45 e, arvo 147 e. Jos et halua heittää 200 euroa pelkkään kalenteriin, tässä oiva vaihtoehto KICKSin omalta brändiltä. Kalenterissa on kaikkea kivaa aina ihonhoidosta meikkeihin.

L'Occitane Classic Calendar Holiday 2018*. 54,50 e, tuotteiden arvo n. 86 e. Tämä kalenteri sisältää merkin ihania ihonhoitotuotteita, mm. superhyviä käsivoiteita, minikokoisina.

Aitko sinä ostaa kosmetiikkajoulukalenterin tänä vuonna?

*Mainoslinkki.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Juuri kirjoittelin omaa joulukalenteripostausta :) Ja kyllä, kosmetiikkakalenteri on saatava :D Olen kallistumassa joko tuon NYXin puoleen tai sitten Essien kynsilakkakalenteriin..

Sanni Miettinen (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Ai vitsi, en osaa päättää minkä joulukalenterin näistä haluaisin kun kaikki houkuttaa! Varmaan jää kyllä tänä vuonna kalenterin osto sivuun kun pitäisi olla espanjassa koko joulukuu eikä houkuttelisi viedä kalentereilla matkalaukun tilaa! :-d

Lumenen kalenteria saa muuten cocopandalta 61€ hintaan tällä hetkellä !! :-)

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Lookfantasticin kalenterin pitäisi olla odottelemassa hakuaan ja kovasti houkuttelisi hankkia vielä jokin muukin kalenteri, katsotaan kuinka käy..

https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/joulukalenterit-2018.html

Santtuulikki (Ei varmistettu)

Postista olen jo hakenut Lookfantasticin ja Kicksiltä tilatun Ritualsin Kohta saapuu myös tyttärelle tilattu Lumene, edukkaasti Cocopandalta Silti vielä kyttään kaikkia kalenteripostauksia "sillä silmällä"

Niina^^ (Ei varmistettu)

Itse ostan Avonin kalenterin. Tulossa on aivan mahtava joulukalenteri ja hinta vain 55e! :) <3

Annapöö (Ei varmistettu)

Twist be:n kalenteri on varmaan myyty loppuun, en ainakaan löydä firman sivuilta mitään mainintaa asiasta että heillä mitään kalenteria olisi koskaan ollutkaan. Dr. Hauschkan joulukalenteria ei saa tilattua suomeen, typerää! Milloinkohan Jolie tekee vastaavan?

TL (Ei varmistettu) https://www.tyyliluuri.fi

No on tässä ainakin valinnan varaa. Ainakaan valikoiman niukkuudesta ei jää kalenterin hankinta kiinni.

Kommentoi