Kiinnostavimmat uudet itseruskettavat

NUDE

Monilla saattaa itseruskettava tuoda mieleen kirkkaan oranssin ihon, joka paikkaan takertuvan hajun ja räikeät rajat ympäri kehoa. Nykyitsareissa on kuitenkin niin hyvä sävy, ettei auringon alla kärtsättyä nahkaa oikeasti erota purkkirusketuksesta.

Ja ennen porukka saattoi jopa hävetä itseruskettavan käyttöä! Mielestäni nykytiedon valossa auringon alla makaamista ilman suojakertoimia pitäisi salailla enemmän kuin kuukausittaista purkkirusketushetkeä. Jos joku kehuu omaa väriäni, minä ainakin julistan ylpeänä, että: "Tämä rusketus on tullut purkista!" ;)

Omia suosikkejani on jo pitkään olleet erilaiset itseruskettavat vaahdot. St. Tropez ja luonnonkosmetiikkamerkki Vita Liberata ovat tällä saralla ihan kärkipäässä Itseruskettavien tuotevalikoimiin on tullut viime vuosina uskomaton määrä mielenkiintoisia uutuuksia, kuten nämä kaksi Vita Liberatalta saatua uutuutta: maailman ensimmäinen itseruskettava mineraaliaurinkopuuteri Trystal Minerals ja itseruskettava yönaamio Self Tanning Night Moisture Mask.

Trystal Minerals on jotain, mitä en ole koskaan ennen nähnyt tai kokeillut. Se on aurinkopuuteri, joka antaa kasvoille ihanan värin ja samalla ruskettaa sitä asteittain. Kätevää! Hyvä puoli tässä on se, että tällä ei voi mitenkään saada mitään rajoja aikaiseksi. Jauhemainen koostumus leviää ihanasti ja häivyttämällä silmienkään alle ei saa kirveelläkään vaaleita rinkuloita. Lisäksi rusketuksen voi häivyttää kaulalle, joten leukarajat voi heittää myös unholaan :)

Miinuksena täytyy sanoa korkea hinta (n. 44 e) ja se, ettei purkin pieniä reikiä saa umpeen silloin, kun aurinkopuuteria kuljettaa mukana. Tosin paketin mukana tulee oma ja oikeastaan aika hyvä kabuki-sivellin, joten se ja hyvä riittoisuus antanee hinnan anteeksi ;) Oma sävyni on Sunkissed, joka on todella mieto ja kevyesti sävyä antava.

Tämä Self Tanning Night Moisture Mask taas on jotain, mitä olen odottanut kauan: tarpeeksi vahva, mutta luonnollisen sävyn antava itseruskettava kasvojen iholle. Olen tykännyt käyttää Clarinsin itseruskettavaa tiivisteöljyä, mutta sitäkin saa lisätä kosteusvoiteen joukkoon parin päivän ajan, ennen kuin sävyero on havaittavissa.

Tämä yönaamio taas antaa reippaan sävyn kertalaakista ja samalla iho kosteutuu tehokkaasti. Aamulla iholle ei tarvitse levittää välttämättä mitään! Alhaalla näkyvässä kuvassa kasvoillani on vain näillä tuotteilla aikaansaatu rusketus, Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjää poskilla ja vähän peiteainetta silmien alla. Hintaa yönaamiolla on noin 38 e. Mutta silti: #loving

Ja niille, jotka eivät vielä ole kuulleet Vita Liberatasta, se on irlantilainen vuonna 2003 perustettu sarja ja se valmistaa 80-prosenttisesti ECOCERT-sertifioituja luomuainesosia sisältäviä ja ovat tuoksuttomia tuotteita. Jälleenmyyjät löydät täältä. Täten aion jatkaa solariumien ja arskanoton vastustamista ja itseruskettavien sanansaattoa!

Vai mitä te olette mieltä, purkki vai grillaus?

// The only tan I'm willing to take is from a self tanner. My favourites are self tan mousses from St. Tropez and Vita Liberata. Vita Liberata launched couple of very interesting self tanning products, which I'm crazy about! Trystal Minerals is a self tanning bronzer that gives a gradual tan and the bronzing at the same time! Self Tanning Night Moisture Mask is a very intense tanning product. It moisturizes and gives you a beautifull tan and glow during the night. You really do not need any makeup in the morning. I only have a little bit concealer under my eyes on the picture above and I still look alive, yay! ;D

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGIPOLKU / BLOGIT.FI

Kommentit

Lullah

Kun on kyse omasta ihostani, niin vastaukseni on ei kumpikaan. En tykkää ruskettua ja mielestäni ihoni näyttää ruskettuessaan vain ruman likaiselta. Tykkään siitä, kun ihoni on sellainen, jota monet kutsuvat kalkkilaivan kapteeniksi. Korkeat suojakertoimet ovat ystäväni.

Mutta, jos kukaan kysyisi minulta neuvoa, ohjaisin myös VitaLibertan suuntaan, sillä en ole kuullut mitään muuta, kuin kehuja! Nykyään kuitenkin sävyt ovat luonnollisempia ja onhan se näillä näkymin terveellisempää, kuin auringossa makoilu.

Riiikka

Aivan upea kaunis meikki! Mikä tuo upea huulipuna on? :)

Niin ja vielä tuosta puuterista, kuinka usein käytät sitä? Ja pestäänhän se siis normaalisti pois illalla? Tyhmiä kysymyksiä ehkä, mutta tuonlainen tuote on itselleni ainakin täysin uusi!

Erika Naakka
NUDE

Huulipuna taisi olla Maybellinen Color sensational Electric Orange :)

Käytän tätä melkeinpä päivittäin tai aina kun meikkaan muutenkin :) Ja se pestään meikkien tapaan pois illalla :)

MeriK (Ei varmistettu)

Moi! Todella kaunis ja luonnollinen päivetys! Laitoin juuri tuon mineraaliruskettajan tilaukseen:) olen kokeillut niin monia tuotteita kasvoille ja saan kaikista vain näppyjä. Toivon siis, että tämä kevyt koostumus ei tuki huokosia. Mietin samoja kysymyksiä kuin Riiikka, pestäänkö tuote pois ja häviääkö rusketus siinä samalla vai toimiiko samalla tavoin kuin perinteiset itseruskettavat?

Erika Naakka
NUDE

Tuote pestään pois muiden meikkien kanssa, eikä päivetys lähde samalla, sillä iho on värjäytynyt tuotteen ansiosta :) Eli toimii, kuten tavalliset itseruskettavat, on vain eri muodossa! :)

kettunen (Ei varmistettu)

Hei! Yksi tyhmä kysymys, laitetaanko puuteria koko kasvoille? Onko se siiis "vaalea" vai "tumma", eli tuleeko tästä ns. kestovarjostukset? :D

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Heh ehkä olisi pitänyt selittää tämä vähän tarkemmin :D Puuteria laitetaan koko kasvoille tai ainakin niihin kohtiin mihin aurinkopuuteriakin laitetaan. Eli vaikka sitä ei mihinkään muualle laittaisi, näyttäisi päivetys silti luonnolliselta. AUrinkopuuteriahan ei laitetan varjostuskohtiin, joten tästä ei tule kestovarjostuksia :D

Kommentoi