KIKO Skin Evolution Concealer

NUDE

Taisin tuossa jokunen aika sitten hehkuttaa Italiasta saakka kiikuttamaani KIKOn Eyebrow Marker -kulmakarvatussia, joka on edelleenkin kovassa käytössä (miljoonan muun kulmakarvatuotteen ohella). Mainitsin postauksessa myös sen tosiseikan, ettei KIKOn kauppoja Suomen maasta löydy, mutta nettikauppa kuskaa tuotteita myös tänne meikäläisten luo. Siksi päätin tilata muutaman ihanuuden itselleni pimeää syksyä piristämään ;) Tässä esittelyssä ensimmäinen paketin mukana tullut tuote: Skin Evolution Concealer -peiteaine.

Mulla ei aikasemmin ole ollut tällaista oikeaa peitepuikkoa ja halusinkin testata, olisiko tällaisen levittäminen silmänalusille ja luomille helpompaa kuin perinteinen voidemainen peiteaine. Ja olihan se! Puikolla voi sutaista peiteaineen suurinpiirteisesti paikoilleen (aikaa kuluu 2 sekuntia) ja reunat sai häivytettyä sormella töpöttelemällä (aikaa kuluu 5 sekuntia). Kätevää! Aikaa pandasilmien peittämiseen meni varmaan puolet vähemmän aikaa kuin vanhan suosikkini, Make Up Storen Cover All:in, kanssa.

Tuote on ihanan samettista ja levittyy hyvin iholle. Myöskään pysyvyyden kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, eikä peiteaine ole alkanut kertyä luomivakoon kevyen puuterin alta. Tällä voi tosin saada kerrostettuna aikaan liian pakkelisen lopputuloksen, mutta maltillisesti käytettynä tuote antaa täydellisen peiton.

Se, mikä tässä tuotteessa mättää on sen sävy. Tilasin sävyistä kaikista vaaleimman, 01 Natural Pink, ja se menee tällä hetkellä ihollani juuri ja juuri. Tiedän kuitenkin jo nyt, että talven edetessä ihostani tulee kalpea kuin lakana ja sitten KIKO jää kyllä talviteloille. KIKO we northerners need lighter shades!

Tämä vahvasti peittävä peiteaine on jälleen yksi todiste KIKOn järisyttävän hyvästä hinta-laatu-suhteesta. Tämäkin mahtituote maksoi nimittäin peräti 5,50 euroa! Tosin postikuluja tuli omalle paketilleni 15 euroa, mutta esimerkiksi kimppatilauksena KIKOn nettikaupasta voi haalia itselleen massiivisen meikkiarsenaalin naurettavan halpaan hintaan! ;)

Oletteko te testannut tätä tai muita KIKOn tuotteita? :)

PS. Mulla on nyt oikea bloggausongelma. Liekö syy kylmässä ilmassa ja hidastuneissa aivoissa vai missä, mutta nyt tarvittaisiin kipeästi postaustoiveita! Laittakaa kaikki ideat kehiin, meikä alkaa toteuttaa ;)

Kommentit

camilla (Ei varmistettu) http://everything-has-beauty.blogspot.fi/

Kikon kynsilakat on lemppareitani! Raahaan niitä aina reissuilta tuliaisiksi. :D Parhaimmat sävyt löytyy heiltä..

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin oon kuullut niistä vain hyvää! :)

Tiltu (Ei varmistettu)

Kampaustutot on aina tervetulleita ;)
Pidän myös Youtube-vinkkauksitasikin, eli jos löydät mitä tahansa insporoivaa videota, niin tänne vain!

Erika Naakka
NUDE

Jee, kiitos! Olenkin miettinyt, että tykkääkö lukijat mun videovinkeistä, mutta ilmeisesti joo :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Voi KIKO on kyllä niin ihana ja laadukas merkki. Pitää taas alkaa kerryttämään ostoslistaa kun joulukuussa otan suunnaksi Espanjan ;)

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Kampausjuttuja toivon mäkin! ^__^

Jenita (Ei varmistettu) http://ilopillerine.blogspot.fi

Kiva postaus! :) Tekisitkö postauksen arkimeikistäsi? Se olisi tosi kiva! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Teen :)

Johanna (Ei varmistettu)

Kampaustutoja joita pystyy toteuttaa myös puolipitkiin hiuksiin :) tekisitkö postauksen sun arkimeikistä ja nude meikistä? :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Arkimeikkitutorial coming right up! ;)

kikka (Ei varmistettu)

Olisi kiva kuulla sinun suosikkituotteesi markettikosmetiikasta! Myös kampausvinkkejä otetaan edelleen mielellään vastaan, voisit tehdä vaikka videotutoriaaleja tulevista kampauksistasi! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Mullahan ei muuta kun markettikosmea tunnu olevan, mutta laitan listaan! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Jotain pikkujouluihin ja tähän juhlakauteen liittyvää! Meikkejä, kampauksia :) Toki voisit vaikka vilauttaa, miten itse aiot pikkujouluihin pukeutua :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Ai oikein vaatetusjuttuja huh huh! :D

Emma (Ei varmistettu)

itse kaipailisin helppoa nopeaa ja simppeliä arkimeikki ideoita :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Arkimeikki-tutorial pistetään heti listalle :)

pinkpepper (Ei varmistettu)

Kampaustutot on aina tervetulleita! Youtube linkkauksetkin kiinnostaa! Pikkujouluihin olisi kiva saada jotain kampausinspiraatiota.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta!

Anni (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä postauksen jostain räväkämmästä pikkujoulumeikistä? Silmissä väriä ja glitteriä :) (voi tietysti olla että sellainen jo löytyy, kun vain lähtisi kirjoituksiasi selailemaan)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta! Laitan heti listaan :)

pikkupirkko (Ei varmistettu)

Postaustoiveina hiustenpidennyksiin liittyvä juttu, hopeashampoiden vertailua, kuivan päänahan hoitovinkkejä, etuletin kampaustutorial :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos postaustoiveesta pikkupirkko! :)

Sissie (Ei varmistettu)

Haluaisin oppia tekemään varjostuksia :) Ja highlighterin käyttöä. Kaikki vinkit tekemiseen ja tuotteisiin ovat kullanarvoisia!

Erika Naakka
NUDE

http://nude.costume.fi/2013/10/22/kasvojen-varjostaminen/ Täällä on ainakin yksi ohje varjostsmiseen! :)

Sissie (Ei varmistettu)

Kiitti :) Ja ai kauhee Lindsay-raukka ;)

Salla (Ei varmistettu)

Moikka! Olisin myös kiinnostunut sun arkimeikistä ja myös toivoisin postausta jossa kerrot mitkä tuotteet ovat ns. luottotuotteitasi, ja mitkä ovat jääneet oikeasti käyttöösi kaikkien blogissa olleiden tuotetestausten jälkeen. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo sellaista olen ajatellut tehdäkin! :)

Sissie (Ei varmistettu)

Huomasin juuri, että Kiko on laskenut postikulujaan :) Yli 49 e tilauksille postimaksu 8 e, mikä sekin on kyllä aika paljon. Näköjään peräpohjolaan ei saa lähetettyä edullisemmin ;) Olen matkustamassa keväällä Firenzeen ja innolla odotan, että pääsen tutustumaan Kikoon :)

Erika Naakka
NUDE

Oi ihanaa! mukavaa reissua :)

Kommentoi