Kolmannen päivän kiharat

NUDE

Olette varmaan huomanneet, että hehkutan usein niitä "toisen päivän kiharoita" eli niitä edellisen päivän kiharruksesta jäljelle jääneitä vähän löysempiä kikkuroita. Noh, eilen huomasin, että ei niissä kolmannenkaan päivän kiharoissa mitään vikaa ole! Pitää ilmeisesti tästä lähtien kihartaa hiukset monta päivää ennen viikonlopun bileitä..

Nämä kiharat on tehty suoristusraudalla tällä tekniikalla ja kuten huomaa, pysyvyyden kanssa ei ole ongelmia :) Mitä mieltä te olette tällaisista vähän kulahtaneista kikkuroista?

Ps. kiitti siskolle kuvausavusta ;)

Kommentit

anni (Ei varmistettu)

tosi kivat! :)

Ola (Ei varmistettu)

Tuollainen rento kiharapehko on just parhautta. Itselläni on vain se ongelma, että kolmantena päivänä hiukset on jo pakko pestä kiitos rasvoittuvan päänahan.

Muistelen, että kirjoitit joskus sinun päänahkaasi vaivaavasta kuivuudesta. Oletko saanut päänahan ongelmat kuriin apteekin tuotteilla vai käytätkö kuivashampoota, jotta saat venytettyä pesuväliä pidemmäksi? Hyviä kikkoja tähän kuivan ja nopeasti rasvoittuvan päänahan hoitoon otettaisiin ilolla vastaan. Mukavaa pääsiäisen jälkeistä arkeen paluuta;D

Ps. Sun uusi hiusväri on aivan ihana<3

Erika Naakka
NUDE

ei mulla kuivuuden kanssa ole ollut ongelmia, vaan hilseilyn ja kutinan. oireiden syyksi selvisi seborrooinen ihottuma, jonka hoitokeinoina ovat useat pesukerrat ja kortisoliliuos. ja ne ovatkin onneksi auttaneet! vaikka aluksi ajattelin, että oireet johtuivat kuivuudesta, pesuvälien pidentäminen vain pahensi niitä. onneksi ihotautilääkäri keksi keinot ;)

kiitos ja kivaa kevättä sulle! :)

Anzah (Ei varmistettu)

Ihanat!:) Ite tykkään kanssa vähintään kerran nukutuista kiharoista ja hiuksista. Paljon enemmän möyheyttä ja rakennetta tukassa ku vastapestyssä. Ja jos on muuta kihara päässyt liikaa suoristumaan ni sitte vaan rautaa vähä avuks.:D

Kristel (Ei varmistettu)

Upea väri sun hiuksissa! Missä värjätty / jos itse niin millä väreillä? :)

Erika Naakka
NUDE

Turun Artessa, kirjoitinkin siitä vähän aikaa sitten jutun: http://nude.costume.fi/2013/03/08/arte/

tosin väri on vähän haalistunut, mutta ei se ole mua haitannut. olen myös löytänyt maaaailman parhaan hopeashampoon, josta kerron myöhemmin lisää. sillä saan kaiken keltaisuuden hiuksista pois :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihan mielettömät! Miksei mun tukka pysy noin? :(

Erika Naakka
NUDE

tarvitaan hyvä lämpösuoja ja paaaaaaljon lakkaa! ja varmaan myös aika taipuisa tukka..

merikukka (Ei varmistettu)

Täh, KOLMANNEN päivän kiharat!? Hyvä jos kiharat pysyy yhden päivän. Tuo näyttää lähinnä kolmannen tunnin kiharoilta.

Erika Naakka
NUDE

hah kyllä vaan, lauantaina mä tukkani kiharsin ja maanantaina räpsittiin siskon kanssa kuvia ;)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Oletko käsitellyt noita kikkuroita jotenkin herättyäsi, esim harjannut, käyttänyt lakkaa tms?
Aivan mahtavat glamourkiharat Hollywood-tyyliin, ei voi muuta sanoa :)

Erika Naakka
NUDE

hmmm taisin suihkuttaa vähän lisää hiuspuuteria ja lakkaa. ja harjasin hiukset läpi. lämpösuojana käytin Tresemmen Heat defencea :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Ainiin ja mitä lämpösuojaa käytät että saat noin pehmeän tuloksen?

Jasmin (Ei varmistettu)

Miten pidät hiuksia yöllä, että kiharat pysyy noin nätisti?

Erika Naakka
NUDE

ihan auki vaan :)

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Toimii, nätit ovat edelleen. :) Mut hitto soikoon sun kanssas, oot saanut mut harkitsemaan cloud 9:n ostoa hyvin vakavasti... ;D

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

Ihanat kiharat, itsekin tykkään enemmän toisen ja kolmannen päivän kiharoista <3

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

Emma (Ei varmistettu)

Todellaki ihanat kiharat!
Kannattaa myös kokeilla Saijan blogista löytyvää kiharrustekniikkaa. http://stop-for-a-minute.blogspot.fi/2012/11/maailman-helpoimmat-kiharat-ilman.html
Todella kivat kiharat saa aikaan tuollakin tyylillä! :)

nimetön (Ei varmistettu)

Heippa!

Ekassa kommentissa jo aihetta sivuttiinkin, mutta kysäisen vielä tarkenusta, koska itsekkin kärsin seborreasta. Eli miten tarkkaan ottaen hoisit päänahkaasi, jotta sait sen kuntoon? Ihotautilääkäriltä ei paljon ohjeita herunut, määräsi pelkästään nizoral-shampoota ja sanoi, että pitää pestä usein, joka taas ei myöskään tee hyvää hiuksille/hiuspohjalle :(

Olisi kiva, jos joskus voisit omistaa esim postauksen aiheelle, sillä sinusta ei todellakaan huomaa, että seborreasta kärsit. Itse en ole voinut blondata tukkaa vuoteen (hyi hitsit), raidoittaa vain, eikä kuivashampoota, lakka tms pysty käyttämään, koska iho on jatkuvasti rikki. Sinun hiuksesi on taas aina niin tiptop, että ihan kateeksi käy :)

Erika Naakka
NUDE

Hiusten peseminen usein ei vahingoita hiuksia, eikä hiuspohjaa, jos pesuaineet vain ovat oikeanlaiset. Mä olen yrittänyt parhaani mukaan pestä hiukseni joka päivä ja se on pidemmän päälle auttanut oireisiini. Mutta kun koulu ja työt stressaa, oireet pahenevat, eikä pelkkä peseminen auta. Sitten laitan parin viikon kuurina iltaisin hiuspohjaan lääkärin määräämää vahvaa kortisolia, joka ihan varmana vie oireet mennessään. Yritän silti välttää kortisolia viimeiseen asti, se nimittäin ei tietääkseni tee hyvää iholle pitkällä aikavälillä käytettynä.

Eli jos pelkkä lääkeshampoo ei auta ja sulla on koko ajan iho rikki, niin suosittelisin menemään uudestaan lääkäriin. Luultavasti saisit myös tuota kortisolia, joka kyllä mulla auttaa takuuvarmasti.

Kommentoi