Köpiksen tuliaiset

NUDE

Kuten moni teistä mun Instagramista ehkä huomasikin, olin perjantaina Kööpenhaminassa Oral-B:n järjestämässä bloggaajatapahtumassa. Vasta nyt olen kunnolla kotiutunut takaisin Turkuun, joten kunnollisia postauksia tulee vasta huomenna. Reissusta kerron enemmän ensi viikolla, nyt kuitenkin pikainen hehkutus mun tuliaisista ;)

Ensimmäinen putiikki, johon astuimme oli Köpiksen Sephora. Sieltä lähti mukaan Benefitin tuotteita, peiteaine Erase Paste sekä se kuuluisa Hoola-aurinkopuuteri :) Nappasin matkalla kassalle käteeni myös Sephoran omia "dödö-wipeseja", joita Saara Sarvas kehotti kokeilemaan. Näistäkin tuotteista lisää myöhemmin :)

Nämä ihanat purkit saimme Amazing Space -kylpylästä, jossa tilaisuus järjestettiin. Ihanan ylellisestä kasvovoiteesta tuli kertaheitolla suosikkini ja suren jo valmiiksi sen loppumista; näitä tuotteita ei nimittäin ainakaan vielä saa Suomesta :(

Köpiksen kentällä käväistiin vielä pikaisesti Victoria's Secret -putiikissa, mistä oli tietty pakko ostaa jotain "kun täällä kerta oltiin" ;) Uusi meikkipussini on kätevästi läpinäkyvä ja söpön värinen!

Kommentit

fia (Ei varmistettu)

Kiitos inspiroivasta blogista. Tästä on tullut suosikkini :) Tämä on sopivasti hyvän tuulen blogi ja luen mielelläni tuote-esittelyitä, vaikka ostankin uutta kosmetiikkaa todella harvoin.

Jos kielioppipoliisit ärsyttävät, jätä kommenttini loppu lukematta :) Itse nettiin kirjoitellessa satun tykkäämään satunnaisista kielipoliiseista, joilta oppii omia maneerivirheitä pois :)

tulijaiset: tuliaiset
yleellinen: ylellinen

Erika Naakka
NUDE

EIIIIII OMG! kiitos kielipoliisiudesta! kiinnitän itse aina huomiota kielioppivirheisiin, mutta pari virhettä mulla itsellä toistuu aina uudestaan ja uudestaa, kuten toi tulijaiset :D nålåa.

ja kiitos kivasta kommentista :)

Lusa (Ei varmistettu)

Mä jostain syystä rakastan meikkipusseja ihan sikana (ja omistan niitä ainaki kymmenen.... joka tilaisuuteen sopivan kokonen/värinen/tuntunen :D) ja nyt himottaa tollanen läpinäkyvä, ois ihan sika kätevä! Mä yleensä kippaan koko meikkipussin sisällön uos ku pitää ettii jotain, mutta tommosesta sen näkis melkee heti... Ehkä sitä nyt yhen vielä vois itelleen hankkia ;)

Irene (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Yyy mäkin haluun tollasen VS-pussukan!

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Voi hitsi, kun jouduin jättämään tuon Köpiksen väliin, olis ollu huikeeta tulla teidän kanssa sinne ja vähän shoppaillakin... Hyvältä näyttää hankinnat, toivottavasti näistä kuullaan vielä lisää! :)

Erika Naakka
NUDE

voi harmi, ettet päässyt mukaan :/

Myy (Ei varmistettu) http://pieninutturapaa.blogspot.com

Heh, mäkin ostin viikonloppuna Köpiksestä Hoolan. :) ..ja ties mitä kaikkea muuta.

Erika Naakka
NUDE

Ai! No ootko tykänny? :)

Kommentoi