Korostus ja varjostus öljyillä - hullu idea, mahtava toteutus

NUDE

Täytyy heti alkuunsa myöntää, että vaikka kuvittelenkin olevani aikamoinen tietosampo mitä tulee kosmetiikkaan, tästä merkistä ja sen kovasta maineesta en ollut kuullut koskaan aikaisemmin. RMS Beauty saattaakin olla teille jo tuttu, sillä sarjan tuotteita on hehkutettu todella monien lehtien sivuilla parin viime kuukauden aikana.

RMS Beauty, jonka nimi on lyhenne sekä perustajan Rose-Marie Swiftin nimestä että sanoista Real Make-up Secrets, on jenkkiläinen luonnonkosmetiikkasarja. Pääraaka-aineina toimivat luomuhoitoöljyt, jotka yhdistyvät meikeissä mineraalivärien kanssa. Meikkitaiteilijana toiminut Swift halusi tehdä sarjan superpuhtaita ja laadukkaita luonnonkosmetiikkameikkejä, jotka eivät vain kaunista pinnalta vaan myös hoitavat ihoa syvemmältä. Lisää tuotteista voit käydä lukemassa merkin nettisivuilta.

Pääsin testaamaan näitä jännittäviä tuotteita, koska Turun Soul Sisters -kauneushoitola toimii merkin jälleenmyyjänä (tuotteet saatavina myös nettikaupasta). Sain purkit kotiin vietäviksi ja vaikka en ole mikään erityisen innokas luonnonkosmetiikan kuluttuja, tämä kaksikko on vienyt nopeasti sydämeni: Cream Eye Shadow sävyssä Lunar ja Buriti Bronzer.

Vaikka toinen purkeista sisältää luomiväriä ja toinen voidemaista arskapuuteria, ovat niiden koostumukset hyvin samanlaisia. Eikä ihme, molempien tuotteiden ainesosalista on alle kymmenen sanan mittainen. Sekä Cream Eyeshadow että Buriti Bronzer sisältävät mm. kookosöljyä, mehiläisvahaa, jojoban siemenöljyä, kaakaovoita ja rosmariiniöljyä. Kaikki hyvin epätavallisia ainesosia värikosmetiikassa.

RMS Beautyn tuotteet on kaikki tehty niin vähillä ainesosilla, että niitä voi huoletta käyttää ihan mihin tarkoitukseen vain. Käytin itseasiassa näitä molempia "väärin", tein korostukset voidemaisella luomivärillä ja voidemaisella bronzerilla varjostukset.

Olen etsinyt kauan voidemaista tuotetta poskipäiden alle tehtävään varjostukseen ja tämä Buriti Bronzer on ehdottomasti käyttöön jäävä. Vaikka tämä sisältääkin hieman helmiäistä, ei se lopputuloksessa haitannut ollenkaan, vaan poskissa näytti ihan oikeasti olevan hieman enemmän varjoa ;) Lisäksi lähes kokonaan hoitoöljyistä tehty voidemainen koostumus levittyi iholle kuin unelma ja kosteutti tietysti siinä samalla.

En ehkä haluaisi myöntää tätä itsellenikään, mutta Lunar taisi juuri kiilata ikisuosikkini theBalmin Mary-Lou Manizer -hohtopuuterin ohi. Ai kamala! Luulin sen nimittäin olevan mahdoton tehtävä! Lunar on kulkenut meikkipussissani nyt moneen paikkaan, eikä sieltä todellakaan lähde hetkeen pois. Sen antama hehku on niin kaunis ja pehmeä, että sitä sopii levittää juhlameikin lisäksi myös osaksi arkimeikkiä. Olenkin itseasiassa tainnut käyttää tätä melkeinpä joka ikisenä päivänä kotiinkiikutuksen jälkeen. Aivan i-ha-na. Paitsi hinta, joka pyörii 24 euron hujakoilla, jaiks!

Oikeastaan se "oikea" käyttötapa on itseasiassa molemmissa vielä testaamatta, heh! Sarjan testailu jatkuu siis innolla ja seuraavaksi kokeilen ehdottomasti sarjan jo kulttimaineeseen noussutta "Un" Cover Up -meikkipohjaa. RMS Beautyn Living Luminizer on muuten toinen hittituote erityisesti korostusten tekemiseen. Lunar antaa sitä siis hieman pehmeämmän ja lämpimämmän hehkun, joten jos haluat tätä vieläkin voimakkaamman lopputuloksen, suosittelen testaamaan :)

Kertokaahan tekin nyt kaikki kokemuksenne RMS Beautysta!

// RMS Beauty is a selection of natural cosmetics from US. They use minimal amount of pure ingredients, mostly beauty oils, for example coconut and jojoba seed oil. You can mix them up and use eye shadow as a highlighter and bronzer as an eyeshadow! I've been using Cream Eye Shadow in Lunar and Buriti Bronzer on my cheeks, and I really love the glowy and healthy looking finish! Have you tried these?

SEURAA NUDEA: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK

Kommentit

Aurora1 (Ei varmistettu)

Todella kaunis hehku kasvoilla :) Minkälaisilla siveltimillä olet näillä "leikkinyt" vai ihan sorminko vain työstänyt?

Erika Naakka
NUDE

Sormivärittelyä on tämä :)

hannen7 (Ei varmistettu)

Netissä olen törmännyt, mutta itse en ole koskaan kokeillut. Enpä edes tiennyt, että RMS Beautyn tuotteita saa hommattua Suomesta. Tekisipä mieli kokeilla! Minuakin kiinnostaisi tietää, miten levitit näitä? Ja miten ne mahtaa pelittää rasvaisella iholla kaikkine öljyineen ja vahoineen?:)

Ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Oi että miten kaunis ja kuulas meikki!! Odotan innolla että testaat meikkipohjaa; se on mullakin haaveissa, en vain tiedä passaako koostumus raavoittuvalle sekaiholle laisinkaan enkä raaski ostaa niin kallista tuotetta sokkona. Nuo näyttävät käytössä upeilta, pistän muistiin tuon highlighterina käyttämäsi luomivärin! :-)

Ihana korostus! Pakko ehdottomasti testata kyseistä sarjaa :) 

Kommentoi