KRIISI!

NUDE

Nyt on kuulkaas meneillään kriisi isolla k:lla! Meikäläisen kokeilevassa vessakampaamossa sattui nimittäin eilen vahinko ja se näyttää tältä:

Hah! Joku voisi jopa innostua tästä neonvioletista sävystä, mutta koska juuri olin saanut Johannalla hoidettua pinkin värin tukasta pois, itse en juuri nyt hihku ihastuksesta :D

Syynä tukkakriisiini löytyy vähän liian rohkeasta kokeilunhalustani. Lähdin siis testaamaan IdHairilta saamaani uutta Colour Bomb -värinaamion sävyä Fancy Violet. Kuvittelin, että se hieman taittaisi keltaisuutta pois hiuksistani, mutta innokas väri teki vähän jotain muutakin! :D Mutta olisihan se pitänyt tietää, että vaalennettu ja hauras tukkani imaisee kyllä kaiken saatavilla olevan värin itseensä. Jopa alle minuutissa..

Voin siis syvällä rintaäänellä suositella IdHairin uutuutta kaikille lilatukkaisille! Mutta keltaisuutta pois taittavien blodien kannattaa olla tarkkana ja laimentaa tätä reippaasti tavalliseen hoitoaineeseen. Vaikka tämä ensimmäinen kokeilukerta aiheuttikin ylimääräisiä sydämentykytyksiä, aion ehdottomasti luottaa tähän kreisiin aineeseen seuraavan kerran, kun haluan taittaa pois keltaisuutta!

Näillä aseilla lähden vaalentamaan tukkaani viikonloppuna. Mukaan viikonloppureissulle lähtee siis kasa syväpuhdistavia sekä sitruunamehu ja hiusöljy. Kiitos siis kaikille kauneusbloggaajien Facebook-ryhmän jäsenille värinpoistovinkeistä! Mutta jos nämä eivät toimi, varasin varmuuden vuoksi myös kampaajan tiistaiksi.

Heh ja avopuoliso on varmasti kotiin tullessaan tyytyväinen, että asuu kauneusbloggaajan kanssa; tällä hetkellä nimittäin tukkani lisäksi väriä saivat myös vessan seinät, lattia ja kotimme työpöytä! :D Eli suosittelen tarkkaavaisuutta Colour Bombia levitettäessä!

Eli kunhan olen saanut tukkakriisini tiistain kampaajan jälkeen hoidettua, voin tehdä sen mitä mun alunperin piti perjantaina tehdä eli hiustutorialeja. Joten näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, hauskaa viikonloppua ja hyvää syntymäpäivää vaan mulle! :D

Elämä on laiffii..

Kommentit

Chatte (Ei varmistettu)

Mä kokeilisin tohon askorbiinihappoa, jota saa aptekiista ja edullisesti! Purkaa hyvin just tollaset värit. Ainakin Saara kirjotti hiljattain aiheesta! ;)

Irkku81 (Ei varmistettu)

Hei tuosta puuttuu askorbiinihappo! Saara Sarvashan poisti sillä ei-toivotut värit onnistuneesti

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Oho! Siitä todellakin tuli värikäs! : D Huh, toivottavasti kyllä saat tuon kuntoon tai sitten voithan aina pistää koko tukan saman väriseksi.. : D

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Hui! :D Mullakin kävi vuoden kotivärjäämöuran jälkeen pikku fiba ja katastofi oli valmis: mun liukuväri ei nimittäin ollu enää pehmee liukuväri, vaan siinä oli yhtäkkiä tummaa tyvee, oranssia keskivaihetta ja pastellisen persikkaa/vaaleenpunasta latvoissa! :D (jos vilkaiset ko. linkin bongaat myös oman tukkasi inspiraatiokollaasista ;)) Onneks sain kampaajalle parin pvän päähän ajan ja nyt on uus tukka kunnossa. Toivottavasti sä saat tuota haalennettua ja poistettua noilla aineksilla, omaan kriisiin ei auttanut muut kuin ammattilaisen käsittely.

kukkaisunelmia (Ei varmistettu)

Voi että sattuikin käydä noin hullusti! Toivottavasti loppu syntymäpäivä sujuu iloisesti ja ilman suurempia kommelluksia.

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Voi ei! No toi violetti on kyllä söpö, jos ei muuta. Ainahan voi värjätä uudestaan :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

SuperHotFemale (Ei varmistettu)

Musta toi väri on niin söpö! <3

Kommentoi