Kulmat kuntoon! Testissä Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

NUDE

Mun kulmakarvahöpinöihin ei taida tulla loppua koskaan :D Toivottavasti teitä kuitenkin kiinnostaa täydellisen kulmakarvatuotteen metsästys (ja ehkä joskus jopa löytäminen) yhtä paljon kuin mua! Tänään vuorossa kandidaatti numero miljoona, se kuuluisa ja hypetetty Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade.

Anastasia Beverly Hills on varmasti meikäläisille aika vieras merkki. Sitä ei ole Suomesta ennen saanut ja jos ulkomaisten kauneus- tai videobloggaajien tarinat eivät ole koskaan kiinnostaneet, voi olla, ettei tällaisesta merkistä ole koskaan kuullutkaan.

Anastasia Beverly Hills on siis alunperin kulmakarvatuotteisiin erikoistunut amerikkalainen kosmetiikkabrändi. Nykyisin valikoimiin kuuluu toki muitakin meikkejä, kuten aikaisemmin esittelemäni Contour Kit. Ja se, miksi Anastasia Beverly Hills on tänä syksynä ajankohtainen on, että näitä ihanuuksia löytyy nyt myös KICKS-myymälöistä (Dipbrow siellä noin 26 e). Tosin huhu kertoo, että Anastasian hyllyt ovat välillä ammottaneet tyhjyyttään, mutta toivotaan että pian kysyntä vastaa tarjontaa :)

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt sävyä Taupe. Ja kyllähän mä tähän tykästyin. Mutta ehkä en ihan niin paljon kuin ison hypetyksen ja hehkutuksen takia olisi voinut odottaa. Ehkäpä odotukseni olivat vain aiiiivan liian korkeat tälle pikku purkille täytettäväksi. Koostumus on ihanan pehmeä ja väri levittyy hyvin iholle. Värin määrää on ainakin näin ensimmäisillä kokeilukerroilla ollut tosi vaikeaa säädellä ja tuntuu, että jokaisella sipaisulla väriä tulee klönteittäin liian paljon tai sitten aivan liian vähän.

Mutta ehkä isoimman roolin tämän onnistuneessa käytössä esittää sivellin. Tähän tuo Iberon luonnonkarvainen viistosivellin on nimittäin aivan liian kova ja terävä. Homma hoituu paljon paremmin pehmeämmällä viistosiveltimellä (omani on H&M:stä heh), jolloin lopputulos ei ole klönttinen ja siveltimeen tulee juuri sopivasti voidemaista väriä. Anastasialla taitaa olla omia siveltimiä ja niitä olisi kiva joskus testata.

Ison plussan tuotteisiin tuo niiden pysyvyys, joka on aivan huippuluokkaa! Tätä vedenkestävää väriä suositellaankin erityisesti rasvoittuvan ihon omaaville ihmisille. Lisäksi levitin kulmiini Revitalashin Hi-Def Tinted Brow Gel -kulmakarvageeliä, johon olen nyt kovasti tykästynyt :)

Kertokaa äkkiä, oletteko tekin jo ehtineet testaamaan tätä tai muita Anastasian tuotteita? :)

Kommentit

Tiina (Ei varmistettu)

kulmakarva-asiat kiinnostaa aina, kiitos!

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Lopputulos näyttää kyllä todella freshiltä ja hyvältä! Täytyy laittaa kyseisen merkin nimi muistiin, sillä minulle tämä on täysin uusi tuttavuus. :)

Oli tosi kiva törmätä nyt vihdoin lauantaina! <3

Berni (Ei varmistettu)

Löytyykö sult arkistoista ohjetta kasari meikkiin/tukkaan?

katri (Ei varmistettu)

Itse odotan järjettömällä innolla, että postilaatikkoon saapuisi vihdoin ja viimein kaverini jenkeistä lähettämä Anastasian Amrezy- luomiväripaletti, jota on hypetetty juurikin kaikissa kauneusblogeissa ja youtubessa :D

Salla (Ei varmistettu)

Moikka! Tää nyt ei oikeastaan liity kulmakarvoihin, vaikka sulla ne on aina moitteettomat, vaan tummiin silmänalusiin! Oot täällä blogissa esitellyt useammankin tuotteen tummien silmänalusten peittämiseksi, ja siks kysynkin mikä niistä on jäänyt sulla pysyvimpään käyttöön eli minkä oot todennut parhaimmaksi tuotteeksi? Itse oon käyttänyt aikaisemmin maybellinen nestemäistä peitevoidetta (fit me sävy 15) , mistä saa kerrostamalla aika peittävän. Nyt lähiaikoina oon käyttänyt make up storen cover all blueta, josta pidän kyllä muuten, mutta tuntuu että sitäkin joutuu kerrostamaan ja silloin se helposti liukuu poistai kökkeröityy kuivalle iholle ja lopputulos on hieman liian vaalea. Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa sun silmänaluset on tosi kauniisti meikattu vaikka oot kirjoittanut että ne on oikeasti tosi tummat. Ei tietoakaan meikin kökkeröitymisestä yms. Miten siis meikkaat silmänalusesi? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

maria (Ei varmistettu)

mulla itelläni auttaa make up storen cover all mix :-) käytän sitä oranssia (ei vaaleenpunanen eikä se "valkonen") ja se on mulla tosi hyvin peittänyt! ja palettikin on tosi riittosa, kun ei tarvi paljoa laittaa kerralla :)

Hanna (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä niin kiinnostava tuote! Pähkäilen nyt enää kahden sävyn välillä :) Osaatko sanoa miten suuri ero taupen ja blonden välillä on? Itselläni on kylmänvaaleat hiukset (vaaleat raidat ja paljon omaa hiirenharmaata :D) ja omat kulmat on luonnostaan hyvin harmahtavat. Pelkään että blonde taittaa lämpimään mutta taas toisaalta, että taupe on liian tumma sävy, koska olen vaalea! Hankalaa, kun en pääse testailemaan näitä!

Kommentoi