Kun halpa voitti kalliin

NUDE

Tämä tapahtumahan ei ole mikään ihme. Aina silloin tällöin jopa puolet halvempi tuote päihittää laadullaan kalliin kilpailijansa ihan kuusi nolla. Tällä kertaa yllättävä mestari tuli KICKSiltä ja täsmälleen samat sävyt omaava Clarins hävisi ilman minkäänlaista mahdollisuutta voittoon.

Clarinsin luomivärien lanseerauksesta taitaa olla yli vuosi aikaa, mutta muistan edelleen ensimmäisen kokeilukertani. Pyöritin sormeani luomivärinapissa ja sipaisin väriä kämmenselälle. Eikä mitään! Väriä jäi iholle häivähdyksen omainen jälki ja vaikka kuinka hinkkasin ja kokeilin eri siveltimellä, väriä ei irronnut ja suoraan sanottuna pigmentti on kyllä surkein vähään aikaan näkemäni. En voi käsittää, miten Clarinsilta on päästetty tällainen tuote eteenpäin.

KICKSin luomivärien saapumisesta minulla ei ole minkäännäköistä muistijälkeä ja sävyt hautautuivatkin syvälle luomiväriboksin pohjalle. Kunnes pari viikkoa sitten aloin suunnitella erästä yhteistyöprojektia ja etsin sitä täydellistä mattaista ruskeaa. Okein, IsaDoran Matte Chocolates ei koskaan petä, mutta kaipasin jotain uutta. Käteni osui Clarinsin kaksikon lisäksi näihin söpöihin pikkuluomiväreihin ja ensivilkaisulta ne näyttivät täydellisen sävyisiltä juttuuni. Kokeilin värejä kämmenselkään ja sain täydellisen yllätyksen; näissähän on pigmenttiä!

Tässä koko konkkaronkka samassa kuvassa. Vasemmalla ylhäällä Clarins Ombre Matte, sävy 03 Taupe ja sen alla sävy 06 Earth. Oikealla ylhäällä KICKS Eye Colour sävyssä Smoked Chrome ja sen alla sävy Bitter Chocolate. Clarins Ombre Matte luomivärillä hintaa on noin 22 euroa ja KICKS Eye Colour -luomivärillä noin 10 e.

Alhaalla näkyy sipaisut iholle ja kuten huomaatte, Clarins jättää jälkeensä vain säälittävän ja epätasaisen jäljen, vaikka otin väriä napista kaksi kertaa. KICKSiltä taas jäi aika kiva jälki, vaikka eihän tuntuma ole superhyville luomiväreille ominainen kermainen. Mutta tällä hinnalla KICKS tarjoaa todella kelpoja luomivärejä ja sävyvalikoima on myös mukavan laaja. En ole koskaan ihan älyttömästi innostunut KICKSin omista meikeistä, mutta tämän kaksikon myötä täytyy alkaa tutkailla kaupan tuotteita tarkemmalla silmällä.

Syy, miksi yleensäkin tein tämän postauksen, oli se, että aina ei kannata luottaa sokkona hintalappuun tai merkkiin. Korkeampi hinta ei todellakaan kerro kaikkea ja varsinkin luomivärien kohdalla olen huomannut, että selektiivisen puolen merkeiltä tulee aika harvoin niitä hittituotteita. Toki on joitain merkkejä, esimerkiksi Urban Decay ja MAC, jotka eivät juuri koskaan tee hutilyöntejä luomiväreissa, mutta muutoin se kaikkein laadukkain tuote voi aivan hyvin löytyä murto-osan hinnalla lähimarkettisi hyllyltä! Tärkeintä on tehdä taustatyötä esimerkiksi blogeista ja tietysti kokeilla.

Löytyykö teiltä tällaisia samanlaisia kokemuksia? Koska halpis on voittanut arvokkaan?

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBEINSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kikcsin omasta kokoelmasta suosittelen primeria, missä on vahvasti highlightia! Nimeä en muista mutta on kaikinpuolin kelpotuote! Suosin myös Kicksin luomivärinpohjustustuotetta, jonka olen kokenut itselleni todella hyväksi :) mielenkiintoinen postaus taas kerran, kiitos! Hyvää kevättä sinulle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jännä miten ihmisten kokemukset eroaa toisistaan. Minulle nuo Clarinsin Ombre Matte/Iridescent soolot on aivan luottotuotteita. Omistan näitä jopa huimat 7 kappaletta, neljä mattaa ja kolme shimmeristä. Minullakin tuo Taupe on toisia heikompi, mutta esim. Earth on ihan mielettömän pigmenttinen. Toimii parhaiten sormin, mutta vähän karkeammat siveltimetkin käy ainakin tarkempaan häivytystyöhön. Kyseessähän on cream-to-powder luomiväri, joten voihan olla, että omasi ovat hieman kuivahtaneita tai sitten sieltä on päässyt eteenpäin maanantaikappaleita.

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.purkkimafia.fi

Mulla on nuo Clarisin solot ja minusta ne ovat tosi pigmenttisiä. Sormella kun pyyhkäisee niin väriä jää kermaisen pehmeästi ja pigmenttisesti. Kicksin luomivärejä en ole kokeillut. Mutta joskus halvemmalla saa parempaa, siitähän ei voi kiistellä :)

Pikavippivertailu (Ei varmistettu) http://www.pikalaina.xyz

Aika jännä, mulla on ollut ihan erilaisia kokemuksia. Oonkohan saanut joitain huonoja/hyviä yksilöitä tai oonko muuten vaan outolintu, heh.

Mona
www.monasdailystyle.com

Mä rakastan rakastan rakastan tota Clarinsia!! :) Mulla toimii se just eikä melkein kulmakarvoille. Sävy on tismalleen oikea ja pigmentti juuuuust sopiva.

 

Ps. Toivottavasti tää kommentti ei tullut ihan sataa kertaa.... :D Herjas monta kertaa jotakin... Schedule

Teepee (Ei varmistettu) http://www.alekoodit.eu

Kyllähän halvallakin voi saada hyvää ja monissa perus kuluttajatuotteissa vain se brändi maksaa.
Halpis- ja merkkituotteen laadussa ei välttämättä ole mitään eroa ja ne voidaan jopa valmistaa samalla tehtaalla, mutta hinnassa on merkittävä ero.

Ale (Ei varmistettu) https://alennuskoodi.club

Kallis ei tarkoita välttämättä hyvää. Ihminen vain jostain syystä tykkää mieltää kalliin automaattisesti paremmaksi. :)

Kommentoi