Kuukauden meikkimuusa: Geordie Shoren Vicky

NUDE

Haha täytynee nyt jakaa vähän nolo ohjelmavinkkaus. Tai se mikään nolo ole. Olen ylpeä tosi-tv-sarjojen ystävä! Uusin tuttavuus on MTV:n esittämä Judge Geordie. Sarjassa Geordie Shoresta (kyllä, seuraan sitäkin) tuttu sanavalmis ja karismaattinen Vicky Pattison pukkaa muiden ihmisten elämään ratkomaan milloin mitäkin ihmissuhdeongelmaa. Vaihtelevin seurauksin.

Ja se mikä meikäläistä näissä molemmissa Geordie Shoren nimen alla ratsastavissa ohjelmissa viehättää, on niiden "näyttelijöiden" mahtavat kampaukset ja meikit. Okei GS:n alkuaikoina nähdyt ehostuksen eivät välttämättä olleet siisteimmästä päästä, mutta muutaman kauden jälkeen sarjasta on tullut visuaalisesti erittäinkin kiinnostava.

Tässä Judge Geordiessa Vickyn käytössä on eri kampaajia ja meikkaajia, joiden nimet kaunotar ystävällisesti mainitsee usein Instagramissaan. Ja upeita luomuksia nämä ammattilaiset saavatkin aikaan! Tapitan nenä kiinni TV-ruudussa mm. sitä, kuinka Vickyn silmissä sininen luomiväri näyttää niin makealta (kuvassa keskellä vasemmalla) ja kuinka rajaukset on piirretty sadasosa millimetrin tarkkuudella täydellisyyttä hipoviksi.

Jos siis etsin meikki-inspiraatiota, kannattaa ehdottomasti tsekata tuomari-Vickyn puuhasteluja MTV:ltä. Uusi jakso taitaa tulla aina sunnuntaisin klo 22. Niin ja kyllä vähän kuola tipahtelee tuon superpaksun ja pitkän tukankin takia..

Ps. Kai nähdään tänään Pori Jazzeilla! :)

// The most important reason I watch Geardie Shore and the new show Judge Geordie is the massive makeup inspiration I get from them! Especially Judge Geordie's Vicky makes me wanna put blue eyeshadow on the whole lid! I'll be copy cating these looks for the next weeks. See more on Vicky's Instagram!

Kommentit

RO (Ei varmistettu)

Toinen tosi-tv fani ilmoittautuu! :D Geordie Shorea seurasin myös aikoinaan, mutta nyt ei ole moneen vuoteen tullut katottua. Jotenkin sain sellaisen kuvan, että siitä tuli liian selkeästi skriptattu... Oma lemppari MTV-sarjoista on kuitenkin Are You the One. Suosittelen tsekkaamaan, hyvää viihdettä ehdottomasti! :D

Pauliina Alenius (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Haha, mäkin oon katsellut Vickyn meikkejä JG:ssä samalla silmällä kuin sä! :D On ne vaan kauniita!

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Vickyllä on kauniit meikit ja ihanat hiukset! Tykkään seurata häntä IG:ssa. Kaikki Geordien kaudet on tullut katsottua ja ihan koukussa olen :D etenkin Holly on tehnyt hienon muodonmuutokset edukseen.

tiiax (Ei varmistettu)

kyllä! Itsekin katson kyseistä ohjelmaa ja olen kiinnittänyt huomioo Vickyn meikkeihin! Aivan ihania.

Kommentoi