Kuukauden tuote: joulukuu

NUDE

Taisinkin jo vähän aikaa sitten mainita uudesta merkkisuosikistani, Viva la Divasta. Ruotsalaisen merkin edulliset tuotteet ovat yllättäneet mut kerta toisensa jälkeen ja yksi suurimmista yllättäjistä oli tämä nyt kuukausen parhaan tuotteen tittelin saava Viva la Diva Brush Eyeliner Pen.

Mulle kaksi tärkeintä kriteeriä hyvälle silmänrajaustuotteelle ovat hyvä pysyvyys ja linerin kärjen muoto. Tällä tehty rajaus pysyy koko päivän moitteettomasti ja kärki on sutimainen, pehmeä ja todella ohut. Liian paksua rajausta ei saa siis aikaan tekemälläkään! Yleensä olen pitänyt eniten tussimaisesta kärjestä, mutta nyt innostuin tästä kivan pehmeästä pensselistä :) Väriä tästä rajaussudista tulee mielestäni sopivasti ja lopputulos on tarkka ja tasaisen musta.

Kuvia tällä tehdystä meikistä mulla ei tähän postaukseen ole tarjota, mutta pari päivää sitten tekemässäni postauksessa näkyy hieman rajausta, jonka tällä sain aikaan (linkki postaukseen). Tämä rajausten tekoa helpottava tuote maksaa noin 8 euroa ja näitä, kuten muitakin Viva la Divan tuotteita, voi ostaa KICKSeistä ja tilata Nelly.comista. Tosin tällä hetkellä se on Nellystä loppuunmyyty; joku muukin on tainnut huomata tämän eyelinerin ylivertaisuuden ;)

Seuraa / Follow Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Oonkin juuri etsinyt jotain sopivaa tuotetta silmien rajaukseen. Taisi ongelmaan löytyä ratkaisu;)!

Erika Naakka
NUDE

jee no kiva jos musta oli apua! suosittelen kyllä kokeilemaan :)

Kommentoi