Kuukauden tuote: marraskuu

NUDE

Ajattelin nyt kokeilla tällaista "kuukauden tuote" -postaussarjaa, jossa joka kuukausi valitsisin yhden uutuuden tai muuten vain ajankohtaisen tuotteet, johon olen sen kuukauden aikana tykästynyt. Miltäs kuulostaa? Laitetaanko tällainen postaussarja vireille? :)

Tässä siis ensimmäinen kuukauden tuote, johon tykästyin marraskuun aikana. Kyseessä on siis Kicksiltä blogin kautta saatu hiusöljy, jolta en ensimmäisellä kokeilukerralla odottanut sen ihmeempiä. Kuitenkin toikaisin tyttöjen saunaillassa, että "yllättävät hyvä", kun olin kokeillut tuotetta ja hämmästelin sen laatua. Seuraavaksi öljyä levitettiinkin kaikkien paikallaolleiden hiuksiin ja kaikki tykästyivät :)

Noin kympin maksava Hair oil ei tee hiuksista lättäniä, vaan poistaa sopivasti sähköisyyttä, silottaa ja antaa hiuksille ihanan tuoksun. Toki arganöljyn lisäksi tuote sisältää silikonia, mutta milläs muulla ne haaroittuvat latvat voisi saada sileiksi! ;) Yllättävät hyvän tästä teki se, etten ehkä osannut odottaa näin hyvää tuotetta kosmetiikkaliikkeen omalta merkiltä. Mutta tuote onnistui ylittämään odotukset täysin ja suosittelen teitäkin testaamaan, jos sopiva hiusöljy on vielä hakusessa :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

mmiley (Ei varmistettu) http://chocorosa.blogspot.fi

Miksi sä nyt Lokakuun lempparin teit? Menikö kuukaudet sekaisin, vai ootko tekemässä sitten kanssa Marraskuun lempparia kohta? :)

Erika Naakka
NUDE

haha oho! :D joo meni kuukaudet sekasin, kiitos kun korjasit! :DD

Kommentoi