Kuulautta kasvoille Laveralla

NUDE

Sain vähän aikaa sitten luonnonkosmetiikkasarja Laveralta jättimäisen paketin, jonka sisältö oli enemmän kuin ilahduttava! Olenkin höpöttänyt teille jo tuhat kertaa siitä, kuinka paljon tykkään tuotteista, joilla saa kasvoille ihanaa kuulautta. Ja se miksi paketin sisältö oli enemmän kuin ilahduttava, johtuikin siis juuri näistä kahdesta kuulaus-purkista! ;)

Laveran Soft Glowing Highlighteria olen kehunut aikaisemminkin (postaus täällä). Nyt sain tuon lähes valkoisen voiteen lisäksi vaaleanpunaiseen ja kultaan taittavat tuotteet. Vaaleanpunainen (Shining Pearl 02) sopii hyvin talvi-iholle ja kultainen (Golden Shine 03) sitten kesällä vähän päivettyneille kasvoille. Ylemmässä kuvassa minulla on poskipäillä tuota vaaleanpunaiseen taittavaa voidetta ja alakuvassa vasemmalla näkyy tuo Shining Pearl ja oikealla Golden Shine.

Kuten tuossa edellisessä postauksessa kerroin, nämä kuultovoiteet ovat melko jämäkkää tavaraa. Auttaa, kun voidetta ensin vähän lämmittää sormien välissä ennen levittämistä. Mutta kun oikean levitystekniikan löytää, saa kasvoille kunnolla hehkua, joka kestää koko päivän :) Tykkään!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Magdalene (Ei varmistettu) http://www.magdalennes.blogspot.com

You have flawless skin! Beautiful!

www.magdalennes.blogspot.com

Sandels (Ei varmistettu)

Kiinnostavat tuotteet tällaiselle luonnonkosmetiikkaa suosivalle.

Olisi muuten kiinnostavaa lukea postaus, johon olisi koottuu yhteen kynsitarrojen ominaisuuksia: kesto, käytettävyys, hinta jne. Kun sulla niistä kuitenkin jo kokemusta eri merkeistä on.

Salla (Ei varmistettu)

Vaikuttaa kivalta tuotteelta, kuulto on aina plussaa!! :) Kuvassa se vähän kyllä pomppaa silmille, onko sitä levitetty reilusti ohimoille asti efektin näyttämiseksi vai onko tuote todella noin jämäkän näköistä vielä iholla? Saako tuotteen ohuemmaksi/luonnollisemmaksi iholla kun käyttää sanomaasi lämmitystaktiikkaa?

Erika Naakka
NUDE

laitoin sitä kyllä ohimoillekin :) ja kun kunnolla vain jaksaa lämmittää ja levittää, niin ei se mitenkään "jämäkältä" iholla näytä.

Kommentoi