Kuultoa kasvoille - Benefit High Beam

NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten FeelUnique.comista kauan haaveilemani Lancômen meikkivoiteen ja pitihän siinä samalla ostaa jotain muutakin "kun nyt jotain kerta tilataan". Tilaukseen lähti siis myös Benefitin High Beam -kuultovoide, joka on tavoittanut jo klassikon aseman ainakin kauneusbloggaajien keskuudessa.

Juuri tällaista tuotetta olen hakenutkin; ei liian glitterinen, mutta antaa kuitenkin kestävää ja voimakasta kuultoa. Ja tuote on varmasti myös todella riittoisa, jo pari tippaa hoitaa tehtävänsä. Vaaleanpunaista nestemäistä tuotetta voi levittää esimerkiksi poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaareen, ja se sopii kaikille ihosävyille. Suosittelen! ;)

Hintaa on noin 24 euroa ja tuotteen voit ostaa esimerkiksi FeelUnique.comista ja LookFantastic.comista.

Kommentit

mipsukka (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com

Minäkin tykkään siitä. :) itselläni on finding mr. bright pakkaus, jossa on pieni puteli tuotakin ja olen ajatellut ostaa sitä erikseen kun se loppuu. :)

Heidi (Ei varmistettu) http://napppi.blogspot.com

Samankaltainen ja todella hyväksi todettu tuote löytyy myös thebos.fi sivulta noin 5€ hintaan :)

Mari (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa sopiiko toi tuote myös rasvaiselle/sekaiholle, tai jos puuteria laittaa päälle niin erottuuko kuulto enää? :)

Erika Naakka
NUDE

Hmm hyvä kysymys. Mun mielestä tätä kannattaisi sekaihoisena laittaa ehkäpä vasta puuterin jälkeen. Uskoisin, että homma toimii myös niin :)

laura (Ei varmistettu)

mun mielestä levittyvyys vähän kärsi jos pistää puuterin jälkeen ja jos taas pistää puuteria tuon päälle niin kuulto himmenee aika paljon :/ mutta kannattaahan sitä kokeilla ja jos ei toimi niin ei kai niitä poskipäitä oo ihan välttämätöntä puuteroida(?)

Erika Naakka
NUDE

Niinpä, levittyvyys ei puuterin jälkeen ole niin hyvä. Ja ihan totta, ei kai poskipäät rasvoittuvallakaan iholla kovin pahasti ala kiiltää päivän aikana? :)

Hanna (Ei varmistettu) http://blackisthenewblack1.blogspot.fi

Mitäh, onko tällaisia tuotteita olemassa oikeasti?! :O Olen jostain tämän tyyppisestä haaveillut ikuisuuden ja kuvitellut, että haaveeksi se jää. En selvästi ole lukenut tarpeeksi blogeja. :D TAHTOO!

Erika Naakka
NUDE

No niinpä, blogeista saa parhaimmat ja objektiivisimmat vinkit! ;)

mimmu (Ei varmistettu)

hei mitä kulmakynää käytät, eli minkä merkkistä ja minkä väristä? olen pitkään etsinyt sopivaa ja tuo näyttäis täydelliseltä ! :) ps tykkään sun blogista ihan hirveesti !! :)

Erika Naakka
NUDE

Lumenen Blueberry kulmakynää, sävy 2 sekä IsaDoran luomiväripalettia, sävy Matte Chocolates :)

Niina (Ei varmistettu)

Miten meikkaat kulmasi? Ne ovat niin luonnollisen näköiset ja kauniin sävyiset.

Erika Naakka
NUDE

tossa sun kommentin yläpuolella lukee, mitä tuotteita käytän :)

Smettis (Ei varmistettu)

Mitä luulet, voisiko tuota sekoittaa suoraan meikkivoiteeseen, niin saisi siihen vähän kuultoa? :)

Erika Naakka
NUDE

Juu voi, mut en oo ite vielä kokeillut :)

X (Ei varmistettu)

Moi! Bongasin kans blogien ihmeellisestä maailmasta tän tuotteen, ja kovasti yritin sitä tilata, mutta noista ulkomaisista verkkokaupoista en ole oikein uskaltanut, joten tilasin jo aiemmin mainitun Technicin kopion theboksesta :) Lisäksi mä oon laittanut tota tosiaan vielä koko ylähuulen reunaan, vaikka sun ja purkin ohjeissa suositellaan pelkkää amorinkaaren korostusta. Käytin vielä pinkkiä freessiä huulipunaa ja oli aikas kiva tulos. :> Ihanaa että tällänenki on keksitty, just sitä mitä oon kaivannu!

Kommentoi