Kuvapläjäys pressipäiviltä

NUDE

Viime torstai meni pressipäivillä paikasta toiseen juostessa. Onneksi mukana oli Irene-sisko, eikä mun tarvinnut pällistellä uutuustuotteita yksin. Ja törmättiin illalla myös ihanaan Janneen, jonka kanssa oli pakko ottaa yhteiskuva "Naakka-parvena" ;)

Joe Blascon legendaariset pohjameikit ja peitevärit ovat olleet hankintalistallani jo ikuisuuden. Ja vikassa kuvassa ihana Sharon tutkailee Blascon väritöntä puuteria, joka pitää myös laittaa listan jatkoksi :) Pressipäiviltä lähti mukaan Biozellin tuotteita, jotka menevät testaukseen heti tänään!

Dinskon, Lindexin ja Gina Tricot'n mallistoista löytyi ihania juttuja; esimerkiksi tuo Lindexin sadetakki on ihan pakko saada! Kunnolliset sadevarusteet tekisivät sateisista aamuista tuhat kertaa siedettävämpiä. :)

Kommentit

Nella (Ei varmistettu) http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

Tuota ensimmäistä kuvaa pitää kyllä katsoa pitkään ja hartaasti, jotta erottaa kumpi upeista siskosista on kumpi :D

Erika Naakka
NUDE

mitääääh eihän! ihan eri väriset tukatki ;)

Irene // Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

:D

Hanna (Ei varmistettu)

Moi! Tämä kommentti ei tavallaan liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kiittää inspiroivasta ja piristävästä blogista! :) Aikanaan hautasin haaveet opiskella kosmetogiksi/kampaajaksi ja lähdin yliopistoon. Nyt nuo samat haveet ovat alkaneet taas nostaa päätään ja unelmoin työskentelystä kauneuden parissa. Vielä kun löytäisi rohkeuden vaihtaa alaa :) Onko niin, että sinäkin opiskelet jotakin ihan muuta?

Hanna

Erika Naakka
NUDE

Heh, itseasiassa mulla on aika samanlaiset ajatukset :) Tai oli ainakin jokin aikaa sitten. Itse opiskelen siis biologiaa, lähinnä solubilsaa. Toisaalta ajattelen, että biologian alalla on mulle ehkä enemmän annettavaa kuin esimerkiksi kampaajan uralla :)

Erika Naakka
NUDE

niin ja kiitos kivasta kommentista! :)

ainahan voi yrittää yhdistää erilaisia kiinnostuksenkohteita elämässään. niinku mäkin, päivisin käyn kuuntelemassa luentoja lääkekehittelystä ja iltaisin bloggaan kaiken maailman meikeistä ;)

nti kesäheinä (Ei varmistettu)

Olettepa samannäköisiä siskoksia! Nuo JB:t ovat kyllä hintansa väärtejä. Dermaceal parasta!

LfromFinland (Ei varmistettu)

Moi! Osaatko sanoa koska tuo upea takki ilmestyy myyntiin? Aloin itse myös kiinnostua :p

Marja (Ei varmistettu)

Moikka, mistä tuo sun ihana pipo on? Oon ettiny pitkään vastaavaa, mutta useimpien liikkeiden pipot tuntuvat minulle jotenkin liian pieniltä ja jäävät näyttämään tyhmiltä hehe. Ei sillä, että mulla olisi mitenkään poikkeuksellisen iso pää, mutta ennemmin iso kuin pieni ja tätä tukkaakin on. Tuo sun näyttäs jotenkin mukavalta ja ehkä jopa sopivalta.

Josu (Ei varmistettu)

Kumpi teistä on vanhempi sisko? Vai oletteko kaksoset?

Erika Naakka
NUDE

tummahiuksinen on se vanhempi ;)

Kommentoi