Kylppärin kaunottaret

NUDE

Aloin Irenen kirjoittaman postauksen jälkeen kiinnittää huomiota omassa kylppärissä esillä oleviin purkkeihin ja purnukoihin. Niitähän on siis aivan jumalaton määrä ja purkkeja löytyy tietysti kaikissa sateenkaaren väreissä. Ei siis mikään tyylikkäin vessa. Päätinkin alkaa asetella esille vain kauniimpia tuotteita ja sainkin juuri sopivasti Irenenkin postauksessa esiintyvän SB12:n hammastahnan testattavakseni. Tahna ehkäisee tehokkaasti pahanhajuisen hengityksen syntymisen ja sitä saa siis apteekeista 9,90 euron hinnalla. On hyvvää ja tuubi sopii vallan mainiosti mun juuri järjestämälle lasihyllylle. Tälle hyllylle ei ihan joka purkki pääsekään ;)

Muita nättejä desingpurnukoita, jotka pääsivät näytille ovat Estelle & Thildin kasvoöljy, josta kerron tällä viikolla vielä lisää, sekä St. Tropez Naturalsin itseruskettava kasvovoide.

Ja vielä vähän tuosta St. Tropezista. Radiance Self Tan Face on siis kasvoille tarkoitettu Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote, joka ruskettaa tosi kevyesti ja antaa ihanan säteilevän ihon. Voiteeseen on lisätty kuultoa antava ainesosa, minkä takia tämä sopiikin tosi hyvin päivämeikin alle. Parhaan tuloksen saa, kun tuotetta käyttää noin 2-3 kertaa viikossa. Sanoisin, että tämä sopii erityisesti niille, jotka pelkäävät voimakkaita itseruskettavia, sillä asteittain päivetyksen antava tuote on turvallinen, eikä läikistä tai rajoista tarvitse huolehtia. Voide levittyy ja imeytyy helposti eikä jämähdä esim. kulmakarvoihin :) Hinta 50 ml 29,80€. Tässä kuvassa näkyy (ehkä) voiteen antama kaunis kuulto:

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Mistä noita St. Tropezin tuotteita kannattaa lähteä metsästämään? (: Kuulostaa nimittäin ihanalta tuo asteittainen päivetys muutaman kerran viikossa. Ja kuulto. Jee!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

St. Tropezin tuotteita myydään kauneussalongeissa, Helsingin Stockmannilla sekä Nettex-verkkokaupassa :) http://www.nettex.fi/

krista (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14261665896042589794

heips ootko jo testannut tätä nassuusi. sellasta vaan ajattelin että koska tässä tämä kiilto homma mikä käsikuvassasi, miltä näyttää nassussa ja tuoko esille kasvoissa olevat näpyt esiin vai peittääkö.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

kyllä se antaa kuultoa myös kasvoille. kasvoihin tarkoitettuhan tää onkin :) eikä ole mitenkään peittävä, koska tää on vaan itseruskettava kosteusvoide, eikä se sisällä mitään peittäviä ainesosia. ei siis auta näppyjen peitossa :/ mutta tää on ihana päivämeikin alla, tuo sieltä sopivasti kuultoa kasvoille :)

Kommentoi