Kymmenen vuoden profiilikuvat

NUDE

Mamma rimpuilee -blogissa oli hauska profiilikuvahaaste, johon päätin kerrankin tarttua. Facebookin ihmeellinen maailma on ollut läsnä jo kymmenen (10!) ajan ja profiilikuvia onkin ehtinyt kasautua laidasta laitaan. Tässä siis meikäläisen pärstää vuodesta -07 eteenpäin!

2007. "Elämäni suurin ajanhukka" oli kuvatekstinä, niin kun olisin joku suurikin pianisti. No tulihan sitä pimputeltua 6-vuotiaasta 13-veeksi ihan musiikkiopistossa, mutta olin silti suht paska. Kuvasta on photoshopattu pois noin 100 finniä.

2008. Juuri lukiosta valmistunut meikä. Pari tuntia ennen itkin vessassa silmät päästäni, kun tukka ei millään kihartunut oikein. Onneksi silloinen lankomies pelasti tilanteen ja väänsi nämä upeat kikkurat itkunsekaisen teinin päähän :D

2009. Uh, I'm so artsy. Muistan olleeni tyytyväinen nutturakampaukseeni ja näyttäähän se aika mageelta. WWF.n paita on muuten edelleen käytössä, lol.

2010. Kävin ystävän luona Espanjan Fuengirolassa eli Fugessa kuten täkäläiset suomalaisyhteisön jäsenet sanovat. Tukka oli juuri värjätty onnistuneesti tämän ystävän toimesta ja päätettiin napsaista meikäläiselle uusi prof.kuva. Näemmä rikkinäisen kameran kuvaan lisäämä violetti reuna ei pal haitannut.. Tuonkin paidan käytin muuten puhki!

2011. Tämmöisen räpsäisin makkarin seinään nojaten. On hiano. Ja paita käytössä edelleen, tietysti.

2012. Haha tätä kuvaa ottaessani olin mielestäni tehnyt aivan SUPERnäyttävän ja paksun meikin, ehh :D Nykyään silmänrajaukset on tuohon nähden viisinkertaisia kaikkiin suuntiin. Ja huultenrajaukset..

2013. Tässä taisin olla lähdössä poikaystävän kanssa syömään. Ja olo oli weird koska olin kihartanut hiukseni eri suuntaan kuin yleensä, omg! Paita edelleen tallella, muttei käytössä, koska peplum on so last season.

2014. Pitihän pinkistä tukasta saada kuva. Harmi vain, ettei huulipuna sointunut tukkaan ollenkaan. Olin muuten just alottanut gradun ja labratyöt. Paita on edelleen lemppari!

2015. Toukokuun loppu ja edessä perinteiset mökkijuhlat Harjavallassa ystäväni syntymäpäivän kunniaksi. Olin ehkä turhan kesäinen, koska vettä tuli taivaan täydeltä. Tää on muuten yksi lempparikuvistani!

2016. Tuplapompulat ja glittertyvi. Can't go wrong! Blondin syrjähyppy brunen puolelle oli meneillään.

2017. Takaisin blondina ja huulissa lempparipuna eli Cliniquen Pop Liquid Matte (postaus). Tässä olin juuri lähdössä WTD:n Natan järkkäämään bloggaajien pikkujouluihin. Huomaatte ehkä jotain tapahtuneen kiharoilleni tämän kuvan ja Natan blogista löytyvän kuvan välillä.. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että nykyinen profiilikuvani on otettu viime vuoden puolella. Pitänee siis päivittää!

Kommentoi