Kynsifolioiden käyttö

NUDE

Osa teistä jo kyselikin maanantain postauksessa kynsissäni olevista kuvioista. Ne oli tehty kynsifolioilla, joista innostuin tämän postauksen yhteydessä. Kokeilin nyt Ebaysta tilaamiani folioita ensimmäistä kertaa ja ne toimivat kuin unelma! Superhelppo ja hauskanvärinen manikyyri syntyi näin:

1. Ennen folioiden kiinnittämistä olin lakannut kynteni L’Oréalilta saamillani uusilla Les Blancs -lakoilla. Lakan kuivuttua sivelin kynnen keskiosaan foliopaketin mukana tullutta liimaa. Liiman annetaan kuivua niin kauan, että se muuttuu valkoisesta täysin läpinäkyväksi.

2. Sitten liiman päälle painetaan kynsifoliopala niin, että väripuoli jää ylöspäin ja väritön kynttä vasten.

3. Folio vedetään pois kynnen päältä varovasti. Jos jokin kohta jää ilman foliopäällystä, voi folion painaa uudelleen ja uudelleen kynnen pintaan, jotta koko liimapinta peittyy.

4. Lopuksi kynnet lakataan paketin mukana tulevalla päällyslakalla. Itse lakkasin kynnet vielä kertaalleen Lumenen päällyslakalla, koska pelkkä paketin lakka ei tuntunut pitävät foliopintaa hyvin ehjänä.

Ja valmiit kynnet näyttävät tältä! Seuraavalla kerralla kokeilen tehdä tämän glitterlakan päälle, kuten tuolla linkkaamani postauksen videossa tehtiin :) Tässä vielä hehkutuskuva tuosta tilaamani paketin sisällöstä. Eikö olekin herkullisen näköisiä! Lisäksi paketissa tuli mukana läjä puutikkuja, liima, päällyslakka ja erilaisia kynsikoristeita. Iihhanaa!

Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Rapu (Ei varmistettu)

Ei vitsit miten ihanan näköiset kynnet! :) Kaikki nuo tarvikkeet ja värit näyttävät niin ihanan herkullisilta, että pakko varmaan joskus päästä itsekin kokeilemaan... :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Todella kaunis lopputulos! En oo hirveästi lämmennyt kynsifolioille, mutta tässä toimii tosi hyvin!

Pauliina (Ei varmistettu)

oli ihan pakko käydä tilaamassa tuo sama paketti, niin ihania värejä noissa folioissa :)

emmi (Ei varmistettu)

Osaatko neuvoa mitä liimaa tähän hommaan kannattaa käyttää? Tigerista löytyy pelkkiä folioita, mutta ne ei oikein tartu, jos käyttää alla vain jokseenkin kosteaa kynsilakkaa.

Erika Naakka
NUDE

mä en kyllä tiedä yhtään, löytyisiköhän jostain pelkkää kynsiliimaa. olisikohan sieltä Tigeristä voinut kysyä?

Ninni (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi/

Oli pakko kommentoida, koska teit niin mageet kynnet! :-) Pakko ehkä kaapata itsellekin tuo idea ;-)

Laura (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun kynnet näyttää paljon kivemmilta kuin noi videon kynnet! Pitää varmaan itekin tilata kynsifoliota... :)

saldag (Ei varmistettu) http://saldags.blogspot.fi

Mulla on niin syvä viha näitä folioita kohtaan, mutta sait mut taas kokeilemaan , nää näyttää niin kivoilta. Mutta ei, vihani jatkuu : http://saldags.blogspot.fi/2014/04/kultaisia-palloja-kynsifoliolla.html
Eikö sulla yhtään rypisty toi folio kun laitat päällyslakkaa ?

Erika Naakka
NUDE

Noihan näyttää kivoilta! Kyllä ne rypistyy mullakin, mut ei se haittaa :) ehkä joku muu päällyslakka ei rypistäis?

Kommentoi