Kynsilakan kestävyys uudelle tasolle - Essie Gel Couture

NUDE

Yleensä en pompi innosta uusien kynsilakkojen lanseerauksista. Yritän keskittää bloggausvoimavarani lähinnä kampaus- ja meikkijuttuihin ja silloin kynsien lakkailu on jäänyt vähemmälle. Lisäksi olen aika laiska poistamaan vanhoja lakkoja ja jo parhaimmillaan seuraavana päivänä alkava lakan lohkeilu on niin ärsyttävää, että yleensä menen kynnet nudena. 

Testasin kuitenkin sopivan raon tultua saamiani Essien Gel Couture -uutuuslakkoja. Tein suorastaan tieteellisen kestävyystestin, koska olin nähnyt Miten niin liikaa? -blogin Elisan hehkuttaneen lakkojen superhyvää pysyvyyttä Snapchatissaan. Parin päivän kuluttua huomasin jo, että tässä on nyt jotain varsin suurenmoista. Vihdoinkin lakka, josta jopa minä innostun ihan älyttömästi! 

Essie Gel Couture Pre-Show Jitters

Saanen siis esitellä ensimmäisen kokeilemani kynsilakan, joka kestää lähes viikon täydellisenä! Ja itseasiassa lakan luvataan kestävän jopa 12 (!) päivää, kun päällyslakkaa lisätään kerros joka toinen päivä. Itse laitoin kynsille siis kaksi kerrosta värillistä lakkaa ja kerroksen päällyslakkaa.

Tästä tuli kerta heitolla kyllä meikäläisen lempparilakkakokoelma. Omat sävysuosikkini näkyvät ensimmäisessä kuvassa: tumma Model clicks, vaalea nude Fairy tailor ja lähes valkoinen Pre-show jitters, jota minulla on kynsissäni kuvissa. Essie Gel Couture -lakkoja löytyy 12 sävyssä ja hinta on noin 15 e.

Oletko sinä jo ehtinyt testata näitä? :)

Kommentit

nikika
Nicoleta.

Hei jess! Minäkin olen lukenut näistä kynsilakoista paljon hyvää, joten nämä menevät heti kokeiluun. Tuskailen myös lohkeilevien lakkojen kanssa, mutta tykkään kuitenkin lakattujen kynsien lookista, etten halua olla lakkaamatta. Näistä saattaa tulla minunkin lempparilakkoja :)

Erika Naakka
NUDE

No sepä se! Kuulostaa täysin samalta kynsilakkafilosofialta, kuin meikällä ;)

Eve M. (Ei varmistettu)

Noita täytyy ehdottomasti testata. Kynsien lakkaus ja koristelu on tavallaan harrastukseni, joten jos nuo pysyvät todellakin noin kauan, lakka olisi varmasti loistava myös koristeluiden pohjana. :)

Elina K

Mä olen aina liputtanut Essie-lakkojen puolesta! En käytäkään muita kuin kyseisiä, sekä OPI:n lakkoja :) Täytynee ottaa testiin näitä uusiakin, vaikka mielestäni vanhatkin ovat pysyneet ihan supersuper hyvin! :)

CougarWoman
CougarWoman

Musta on tullut niin laiska, etten jaksa jokaviikkoista (yleensä sunnuntaina tapahtuvaa) monen tunnin kynsirumbaa, vaan käyn kerran kolmessa viikossa geelilakkauttamassa sormen- ja varpaankynnet paikallisessa kynsistudiossa. Kestävät sitten sen 3 viikkoa kertalaakista. 

Silloin, kun vielä lakkasin itse, käytin OPIa, joka kyllä pysyi todella hyvin sen viikon päällyslakan kanssa. 

memeri (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa, käytetäänkö näiden kanssa aluslakkaa? Vaikuttaako pysyvyyteen suuntaan tai toiseen?

Erika Naakka
NUDE

itse en käyttänyt eikä ns. "ohjeissakaan" niin sanottu :) eli en usko, että se parantaa pysyvyyttä. 

ElisaA (Ei varmistettu)

Itse käytän Essien pohjalakkaa, laitan kaksi kerrosta Essien värilakkaa ja päälle Gel setter-päällyslakkaa. Sillä saan pysymään lakan korjaamatta viikon verran, sitten kärjistä alkaa väri auttamatta kulumaan.

Itse kyllä tykkään vaihdella kynsilakkaa sen verran usein, että lakka vaihtuu viimeistään neljän päivän jälkeen :D Pitänee käydä ostamassa näitä uusia kynsilakkoja.

Kommentoi