Kynsilakat pois dippaamalla

NUDE

Innostuin tästä dippailuideasta jo viime syksynä, kun näin samanlaisen purkin Rooman Sephorassa. Silloin dippipurnukka ei lähtenyt mukaan, mutta nyt, kun Maybelline teki oman versionsa, päätin ostaa sen ihan kokeilumielessä.

Purkin sisällä on siis suuri sieni, joka on täynnä kynsilakanpoistoainetta. Sienen keskellä on reikä, jonne sormet työnnetään yksi kerrallaan ja purkki hoitaa loput.. kuulostipa toi lause oudolta. Ja tämä myöskin tuntuu hieman oudolta. Haju on voimakas, mutta onhan purkki tosiaan pullollaan poistoainetta. Päätin sitten aloittaa kokeiluni tällaisella aika helpolla tehtävällä eli glitterikynsilakan poistolla ;)

Pidin sormea purkissa ainakin 15 sekuntia ja heiluttelin sitä edestakaisin. Toistin tätä muutamia kertoja ja ihme kyllä, lakka lähti sen verran, että loput glitterit lähti helposti pois raaputtamalla. Ja se on hyvin se! Normaalisti pumpulin ja poistoaineen kanssa räpeltäessä viimeiset glitterit on saanut pois ehkä puolen tunnin hikoilun jälkeen. Ainoa huoli on se, että kun lakat poistaa tällä purkilla, myös sormien muu iho joutuu kynsilakanpoistoaineen kanssa tekemisiin. Eli en tiedä, haluanko käyttää tätä normaalien lakkojen kanssa, mutta glitterit aion ehdottomasti hukuttaa tähän purnukkaan jatkossakin!

Mutta pitäähän tätä normilakan kanssa ainakin kerran koittaa. Kerron teille heti, kun olen suorittanut empiiriset kokeeni :)

Kommentit

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Hei toihan vaikuttaa tosi makeelta! Mistä ostit? :D

maijaaa (Ei varmistettu) http://suklaatryffeli.blogspot.fi

Oho, onpas kummallinen keksintö!

Tiina (Ei varmistettu)

Muistaakseni olen käyttänyt tuollaista joskus lapsuudessa... :D

Saara (Ei varmistettu)

Paljonko tuollane maksaa ja mistä ostit?:)

Erika Naakka
NUDE

Sokokselta ostin ja maksoi muistaakseni noin 8 euroa :)

Nina (Ei varmistettu)

Niin, joskus 20-30 vuotta sitten tälläinen oli Vival'in valikoimassa, haihtui asetoni niin nopeasti ettei toiminut enään... korkki varmaankin kannattaa näistä uudemman mallisistakin sulkea mahdollisemman nopeasti. Itse olen glitterilakkaa poistanut jonkun blogin ohjeiden mukaan (en muuten kuolemakseni muista kenen) halkaisen vanulaput puoliksi, kastelen kynsilakanpoistoaineeseen ja laitan pelkästään kynsien päälle, käärin joko folioon tai elmukelmuun (riippuen siitä kumpaa on kotona) ja annan vaikuttaa minuutin verran, loput lakasta lähtee sitten kun töpöt poistaa pyyhkäisemällä päällä istuneella vanulapun palalla. Ja sitten pestään kädet ja kynnet huolella lakanpoistoaineesta puhtaaksi! Näin vältän sormien ihon altistusta lakanpoistoaineelle. Tosin ei nekään ole niin tyrmääviä kuin ennen ;)

Erika Naakka
NUDE

joo olenkin kuullut monta kertaa tosta menetelmästä, mutten ole jotenkin koskaan jaksanut koittaa. pitänee ens kerralla :)

Salla (Ei varmistettu) http://kompastelua.blogspot.com/

Joku vinkkasi joskus, että Lidlissä olisi vastaava tuote - onko kellään kokemuksia siitä? :)

katri (Ei varmistettu)

Sisältääkö toi asetonia?:)

Anna (Ei varmistettu)

Itellä oli muutama vuosi jostain ulkomailta ostettu, samaa tarkoitusta ajava purkki. En tykänny, kynsilakka kyllä lähti, mutta muutaman käyttökerran jälkeen alkoi edellisten lakkausten sävyt tarttua purkin sisältä sormiin. Kaiken lisäksi sormet tuntuivat kuivuvan kovasti.

Kommentoi