Kynsitarrat omalla kuvalla

NUDE

Kynsitarrat ovat viimeisten vuosien yksi suurimmista trendeistä ja erilaisia kuoseja löytyy nykyään lähes joka lähtöön. Yksi kynsitarrakeksintö kuitenkin vielä puuttui; nimittäin tarrat itse suunnittelemalla kuvalla! Inni.com iski tälle Suomessa vielä valloittamattomalle alueelle ja tuloksena on jännittävä uusi palvelu.

Sain Inni.comista testiin yhdet itse suunnittelemani tarrat ja kun olin pyöritellyt päässäni varmaankin satoja eri ideoita, päätin painattaa omiin tarroihini tutun logon :) Mitäs tykkäätte?

Tarrat ovat paksuhkot, joten rypyiltä on melko vaikeaa välttyä. Mutta pysyvyys on tosi hyvä, eikä tarroja ole liian hankalaa poistaa muutaman päivän jälkeen. Suunnittelutyötä kuitenkin vaikeuttaa hieman se, ettei kuvat skaalaannu erikokoisiin tarroihin. Oma logonikin siis meni pienimmissä tarroissa reilusti yli rajojen, joten harmikseni osa tarroista menee suoraan roskiin. Värit pysyivät tarroissa hyvin, mutta Innin tyypit kertoivat, että tuotantoa ollaan juuri siirtämässä isompiin tiloihin, joten pysyvyys paranee vielä entisestään.

Tämä juttu saa varmasti muutkin kuin kynsiharrastajat innostumaan. Nyt kaikkiin polttareihin, synttäreihin ja muihin juhliin löytyy sopivat tarrat ja vain mielikuvitus on rajana :) Tarroja ei muuten ole hinnallakaan pilattu, yksi 26:n tarran setti maksaa nimittäin vain 8,9 dollaria.

Omat tarrasi voi suunnitella vaikka heti täällä: inni.com. Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita suunnitelutyö. Voit valita valmiin designin, lisätä värejä ja kuvioita tai valita kuvia omalta koneeltasi. Klikkaa valmiit tarrat sitten ostoskoriin ja jää odottelamaan. Mutta vielä varoituksen sananen: suunnitteluhommaan voi saada huomaamattaan upotettua vaikka useammankin tunnin ;)

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Voi apua, ihan mielettömän hauska idea! Pakkohan tuollaisiakin on testailla kynsitarrojen suurkuluttajana! ;D

EeviZ (Ei varmistettu)

Mahtava idea!

Miten tuolla putiikissa meni maksu- ja postituskäytännöt? kauanko tuotteiden tuleminen kotiin kesti?

Erika Naakka
NUDE

En osaa tuohon kyllä valitettavasti vastata, sillä tuotteet lähetettiin minulle, enkä niitä tuolta nettikaupan kautta oikeastaan tilannut :/ Mutta uskoisin, että tuotteet tulevat noin viikossa kotiin. Nettisivuilta löytyy varmaankin lisäinfoa :)

Kommentoi