Laitteet joita en uskonut tarvitsevani

NUDE

Vaikka olenkin täysi vempelehullu ja kaikki elektroniikka kiinnostaa ihan älyttömästi, yhtä laitetta en ole koskaan ajatellut tarvitsevani, nimittäin valopinsettejä. Mielipide kuitenkin muuttui äkkiä, kun kokeilin uutta Remington Reveal Beauty Trimmeriä.

Kulmakarvathan ovat meikäläiselle lähes pakkomielle. Ilman kulmakynällä laitettuja en astu ovesta koskaan ulos - paitsi aamulla koiran kanssa huppu päässä ja pipo kulmakarvoihin saakka vedettynä ;) Lisäksi värjään niitä kotona ja pidän ne poikkeuksetta siistittyinä. Siksi tämä trimmerikitti kiinnosti itseäni kovasti ja vaikka en uskonut näitä ikinä edes tarvitsevani, en parin testikerran jälkeen taida kyetä elämään ilman tätä kaksikkoa.

Erityisesti nämä valopinsetit menivät heittämällä kevätuutuuksien lempparilistan kärkeen. Peilistä katsottuna valo tulee hajakarvoihin yleensä vain yhdestä suunnasta. Eli vaikka olisit ehostuspuuhissa suuren ikkunan edessä, hyvin ohuet karvat voivat jäädä täysin huomaamatta. Mutta kun tällaisellä pikku LED-valolla osoittaakin kulmia esimerkiksi sivusta, voi edessä olla pieni järkytys. Itseltäni paljastui kunnon pehko pienen pieniä hajakarvoja kulmien ympäriltä!

Kitin toinen laite on kulmakarvatrimmeri. Siinä on kaksi terää, joista pidempi sopii vaikka kulmakarvojen tasoitukseen ja pienenpienellä terällä voi trimmata entistä isommalla tarkkuudella. Tähän asti olen pinsettien kaverina käyttänyt ihan parturisaksia, mutta kyllä tämä hienostuneempi vempele syrjäytti vanhat tavat heittämällä.

Yllätyin, kun huomasin, että kahden laitteen kitti maksaa vain 26,90 e. Eli tässä on todellakin hinta-laatu-suhde kohdallaan. Ja lisäplussaa toi paketin mukana tullut paristo. Mikään ei ole uuden laitteen ostossa ärsyttävämpää kuin se, että innostuksesta puhkuen avaat kotona paketin ja olet valmis testaamaan ostostasi, kunnes huomaat, että paristot puuttuvat paketista kokonaan. Iso peukku tälle Remingtonin uutuudelle!

Plantronics-kuulokkeet on arvottu ja voittajaksi selviytyi Minna Jyväskylästä! Voittajaan on otettu yhteyttä. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle!

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + TWITTER + YOUTUBE + INSTAGRAM

Postauksen tuote on saatu blogin kautta.

Kommentit

Taru123 (Ei varmistettu)

Heips,
Ihan ekaksi kiitos ihanasta blogista =) En enää lue blogeja juuri ollenkaan, mutta tänne sinun blogiisi päädyn säännöllisin väliajoin! Kirjotat niin laajasti aiheesta aiheeseen, aina ajanhermoilla ja hyviä videjovinkkejä yms. Ethän lopeta koskaan :D toista yhtä laadukasta kauneus blogia suomesta en tiedäkkään!

Mutta kysymykseeni (joka ei liity aiheeseen mitenkään), eli tykkään käyttää huulipunia, mutta mulla huulet usein sen verran kuivat että huulipuna paakkuuntuu niihin "röpöläisiin" huulen kuiviin kohtiin inhottavasti.. tähän vissiin auttaisi joku huulten kuorinta (kö) ennen huulipunan laittoa?? Onko vinkata mitään hyvää kuorintaa tms. mikä auttaisi tähän? :D

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos ihanista sanoista :)

Itse kuorin huulet ihan vain huulirasvalla ja karhealla pyyhkeellä :D Okei, vähän vanhanaikaista, mutta toimii! Päälle kerros hyvää huulirasvaa ja sitten vikana huulipuna. Lisäksi kannattaa hommata noita pieniä huulten ryppyjä täyttävä primer, esimerkiksi NYXin Lip Primer toimii siinä hyvin :)

ElinaKblogi (Ei varmistettu) http://itsallaboutthegreys.blogspot.fi

Miten nyt alkoikin tehdä mieli uusia pinsettejä :D Etenkin talvella tuommoiset on tosi hyvät kun luonnonvaloa on niin vähän (*perustelee ostopäätöstä*) ;)

Tiukula (Ei varmistettu)

Mutta mistä tämän saa hankittua? Nimimerkki Pakko saada heti

Kommentoi