Lately

NUDE

Pari, tai aika montakin, kuvaa viimeaikaisista jutuista.

1. Tilasin Asokselta pari juttua, mm. kolme ihanaa Models Own -kynsilakkaa ja toimitus kesti vain viikon! 2. Innostuin uudestaan mun Remingtonin kiharruspuikosta. Kyllä silläkin kivat kikkurat tulee, kun muistaa harjata hiukset kunnolla ja tupeerata vähän kihartamisen jälkeen :) 3. Terveisiä sohvaperunan valtakunnasta. T. Dino 4. Teetin pari voimalausetta olkkarin seinälle. Nämä pitää aina muistaa.

1. Meinattiin siskon kanssa seota Toys"R"Us:ssa, kun miljoonista Barbie-nukeista piti valita vain yksi! 2. Peilailtiin siskon kanssa. Onko yhtään samaa näköä? ;) 3. Isoimman siskon tyttö täytti jo kaksi vuotta! Ja meillä oli hyvät kekkerit :) 4. Sohvaperuna-Dinolle kelpaa nukkumapaikaksi mikä tahansa sohvan osa.

1. Paras kaverikuva ikinä, sokeritoukka ja minä! :D 2. Yksi viimeaikojen kohokohdista oli päästä mukaan Costumen kansikuvauksiin! Kuva Johannan blogista. 3. Siskon luona on aina paremmat aamupalat :( 4. Ja lopuksi Vinski-koira näyttää miten rentoudutaan :) Eli rentouttavaa sunnuntaita myös teille!

Pssst.. huomenna luvassa vuoden eka arvonta!

Kommentit

Armi (Ei varmistettu)

Sinä ja sun sisko näytätte ihan samalta!
Kuin kaksi marjaa! :)

Erika Naakka
NUDE

heh, no niin meille on kerrottu monta kertaa!

iina (Ei varmistettu)

voi kuinka ihana otus tuo dino<3 saanen kysyä minkä rotuinen hauveli hän mahtaa olla:-)

Erika Naakka
NUDE

Hän on Andalusialainen rottakoira eli Perro Ratonero Bodeguero Andaluz (jos oikein muistan), rotu ei ole kylläkään rekisteröity Suomessa. Siskoni löysi hänet Espanjankoirat.fi-sivuilta :)

Sofia (Ei varmistettu) http://forestnails.blogspot.com

Monta siskoo sulla oikee on? :D

Erika Naakka
NUDE

kaks :)

Kommentoi