Lättätukan pelastus

NUDE

Tämä puteli on vilahtanut varmaan pariinkin otteeseen blogissa ja pari viikkoa sitten myös Instagramissani, mutta ajattelin sen ehdottomasti ansaitsevan ihan oman postauksensa. Niin monta lättätukkapäivää (joka on siis lähes joka päivä) se on meikäläiseltä pelastanut.

Kyseinen sankari on siis Batisten ja nimeltään Oomph My Locks XXL Volume Spray. Tuotteesta heräsikin keskustelu Instagram-kuvani yhteyteen, koska sen tarkoitus on vähän monimutkainen. Itse määrittelisin Batisten XXL Volume Sprayn ehkäpä joksikin kuivashampoon, hiuspuuterin ja volyymisuihkeen nerokkaaksi yhdistelmäksi. Joka todella toimii!

Se siis sisältää Batisten suosituille kuivashampoille ominaisen rasvaa poistavan riisitärkkelyksen lisäksi tuuheuden takaavaa talkkia, keratiinia ja hiuksia hoitavaa sacha inchi -öljyä. Yhdessä nämä kaikki tuotteet poistavat siis hiuksista rasvaisuutta ja antavat samaan syssyyn ihan hulluna rakennetta ja tuuheutta, joka myös kestää! Taas yksi tuote, joka saa meikäläisenkin uskaltamaan pitää tämän lirutukan kokonaan auki :)

Yleensä suihkutan tätä hiusten tyveen pariin jakaukseen, levitän sitä hieman sormin hieromalla, odotan ja harjaan vielä hiukset läpi, ettei tukkaan jää yhtään vaaleaa puuterimaista jälkeä. Joskus, jos haluan vaikka tehdä oikein supermuhkean nutturan, suihkutan tätä myös hiusten pituuksiin. Mutta varoituksen sananen, tällä tekniikalla tukasta tulee ihan valtava! :D

Batisten Oomph My Locks XXL Volume Spray hinta pyörii yleensä 8-9 euron paikkeilla, mutta nyt sen saa Cocopandasta alle 5,50 eurolla! Cocopandasta muuten huomenna vähän syvempää analyysiä ;)

Kommentit

Neeuli (Ei varmistettu)

Ostin sun suosituksesta sen Biozellin tekstuurisuihkeen, joka on huippu. Miten paljon tämä eroaa siitä? Enemmän vain rasvaa poistava? Voisi olla mielenkiintoinen kokeilu yhdistää kumpaakin johonkin pörheään mohawk-kampaukseen... :D

Erika Naakka
NUDE

Jee hyvä et oot tykännyt! Tää on mun mielestä vahvempaa ja tekee hiuksiin vielä enemmän sitä rakennetta ja pitoa. Ja Biozellissahan ei ole sitä rasvanpoisto-ominaisuutta, joten tää toimii tosiaan myös kuivashampoona. Mutta Biozellia tykkään käyttää, jos en halua ihan takuttaa tukkaa, vaan haluan vaan hallittavuutta. Wow, en ees uskalla ajatella mitä tapahtuisi jos näitä yhdistäisi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla se Biozellin suihke ei toiminut jostain syystä tai se teki mun hiuksista takkuiset, eli pesin hiukset, föönäsin muotovaahdon kanssa ja sit laitoin hiuksiin lähinnä tyveen(hiukset pitkät, tuuheahkot/normaalit). Testautin tuotetta myös äidilläni(lyhyet ja hennot hiukset) ja hän valitteli samaa, että tuote takutti hiukset....Osaatko sanoa mitä tein väärin vai eikö tuote vaan sopinut? Aattelin, että esim. lertikampauksiin tuo "takuttava" ominaisuus vois olla ihan toivottava, muuten ei oikein....

Ehkä käyn etsimässä jostain tuon Batisten tuotteen, oon ko. merkiltä käyttänyt tummanruskeille hiuksille suunnattua kuivashampoota ja se ainakin toimii....osaatko sanoa, jääköhän tuosta vaaleita jälkiä ruskeisiin hiuksiin?

Erika Naakka
NUDE

Mitä ihmettä :/ Mä kun juuri ajattelin Biozellin sopivan hennoille hiuksille letitykseen paremmin. No sitten aina voi kokeilla myös suolasuihketta, se ei ainakaan takuta tai tee niin kovaa pitoa kuin nämä rakennesuihkeet.

Tästä voi jäädä vaaleaa jälkeä, jos tuotetta ei hiero hiuksiin ja käy niitä vielä läpi harjan kanssa :)

Meri M (Ei varmistettu)

Voi ei ): Just eilen tein cocopandalle tilausta... Ajoitus ei nyt oikein osunut kohdilleen :D Tollasta lirutukan pelastusta kyllä täällä tarvittais.

Erika Naakka
NUDE

NOUH! Ja olisit vielä saanu huomenna alekoodin eiiiiih

tiiax (Ei varmistettu)

Aloin heti metsästämään tätä kyseistä tuotetta kun postasit tästä instassa ja vihdoin löysinkin! Pari kertaa olen päässyt testaan ja kyllä muuten toimii!! Aivan huippu tuote! Ja lisä plussaa aivan ihanasta tuoksusta!

Erika Naakka
NUDE

JES noni hyvä että sullakin tää toimii! :) Kivaa olla avuksi ;)

Tanna (Ei varmistettu)

Mulla myös sekä tämä Batisten XXL että Biozellin tuuheuttava spray saa hiukset ihan hirveään takkuun, ei todellakaan voi pitää hiuksia auki jos jompaa kumpaa noista käyttää :/

Erika Naakka
NUDE

Voih, no se voi näissä kyllä olla se miinuspuoli että tulee liikaakin tekstuuria :/

Kommentoi