Lempi-liner

NUDE

Monille rajausten tekeminen on meikissä se kaikista suurin kompastuskivi, eikä sitä täydellistä "siipeä" meinaa saada millään aikaiseksi. Uskon, että rajauksen tekoa helpottaa todella paljon hyvät välineet eli ennen kun heität toivon täydellisille kissansilmille, kokeile toisenlaisia vermeitä. Halusinkin tässä postauksessa esitellä teille yhdet todella hyvät sellaiset.

Sain siis vähän aikaa sitten Sigmalta testiin heidän suositun eyelinerinsa ja vieläkin suositumman rajaussiveltimen. Standout Eyes (sävy Wicked) on geelimäinen rajausväri, joka vilahtaa tuon tuosta kuuluisien tubettajien videoilla ja Intagram-tileillä. Winged Liner E06 on nimensä mukaisesti tarkoitettu rajausten tekemiseen ja siihen tämä on kyllä enemmän kuin täydellinen.

 

Pehmeä geeli ei kökköönny tai kuivu liian nopeasti, jolloin sitä on helppoa vielä korjailla ja levittää eri suuntiin iholla. Geelimäinen koostumus suorastaan liukuu iholle. Tähän mennessä olen kokeillut tätä vain niin, että olen töpötellyt päälle vielä kerroksen luomiväriä pysyvyyden valmistamiseksi ja ainakin sillä kikalla tästä tuleekin todella kestävä.

Sivellin on myös juuri sitä mitä olen etsinyt! Olen tähän mennessä käyttänyt Duroyn ja Iberon rajaussiveltimiä, joista molemmilla on heikot puolensa, eikä niillä ole yltänyt läheskään näin tarkkaan tulokseen. Hyvällä siveltimellä tarkan rajauksen tekeminen menee aivan eri sfääreissä. Suosittelen iiiiisolla ässällä näitä molempia!

Sigmaa ei tällä hetkellä myydä missään Suomen putiikeissa, mutta netistä tätä on onneksi helposti saatavilla. Esimerkiksi Eleven.fi ja Feelunique myyvät Sigman siveltimiä ja Sigman oma nettikauppa toimittaa myös Suomeen. Toivottavasti eyeliner saataisiin pian myös Eleveniin!

Ihanaa toukokuuta. Kesä on hei ihan pian!

Kommentit

Mamami (Ei varmistettu)

Entäs mitäs suosittelisit täällä myytävistä merkeistä?
Olis kiva testata kaunista rajausta, mutta menee liian hankalaksi jos ensin on maailmalta tilattava oikea tuote siihen.
Tähän asti olen käyttänyt vain kyniä.

Erika Naakka
NUDE

Loreal Parisin Gel Intenzaa käytin tähän saakka :)

elisa_annamari

Pakko tilata tuo Sigman rajaussivellin, mukaan lähtee kyllä luomivärisivellinkin. Vanha on jo niin käytetty. Onneksi eleven.se:llä on osta 3 maksa 2 sivellin-tarjous :) 

Itse tykkään Studio Lasting Drama Gel- eyelinerista, se kestää varsinkin kun sen päälle laittaa mustaa luomiväriä. Kestää kyllä ilman luomiväriäkin melkein koko päivän.

Erika Naakka
NUDE

Joo sitä mäkin käytin ennen tuota Lorealin Gel Intenzaa :) Maybelline vain on vähän kuivumiseen taipuvainen :/

elisa_annamari

Se on kyllä ihan totta. En tiedä saako tätä tehdä, mutta mä sekotan aina sinne purkkiin tipan vettä. Sitten saan eyelineria taas purkista :D

Pitänee kokeilla tuota Lorealin Gel Intenzaa, jos se ei kuivuisi niin nopeasti ;)

Tiitula (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Mä en käytä rajauksia ollenkaan, mutta tuo persikanvärinen luomiväri on ihastuttava! Mikä se on?

Erika Naakka
NUDE

Se on Anastasia Beverly Hills World Traveler -paletin sävy Bellini. Mahdotonta varmaan enää saada, mutta tsekkaisin esimerkiksi Urban Decayn valikoiman, josko sieltä löytyisi samanlaista :)

Kommentoi