Lempikiharrin

NUDE

Sain vähän aikaa sitten Eleven.fi-verkkokaupsta testiin Cloud Ninen aivan järkälemäisen Waving Wand -kiharruspuikon. Vai pitäisikö sanoa halon? Tällä jättimäisellä välineellä olen kihartanut hiukseni parin viikon aikana varmaan neljä kertaa. Juhliin, tapaamiseen tai ihan vain omaksi iloksi (mitä en tee ikinä).

Olen aiemminkin omistanut jumbokihartimen, mutta sillä tehty laine on joko näyttänyt siltä, etten olisi tehnyt hiuksilleni mitään tai se on hälvennyt muutamassa tunnissa. En käsitä, mikä tässä Cloud Ninessa voi olla niin erilaista, että tällä tekemäni jumbolaine on pysynyt kolmekin päivää ja kestänyt siinä välissä yhden ilma-akrobatiatunnin!

Okei, osasyyllinen tähän yhtäkkiseen lainepysyvyyteen saattaa piillä kampausvoiteissa, joihin nyt olen päässyt sisälle. Mutta silti, on tämä vain oiva vempele. Se lämpenee mediumlämpöön meikäläisen sekuntikellon mukaan 12,46 sekunnissa (!!) ja siinä on neljä lämpötilasäätöä: High, Medium, Low ja Auto.

Kiharrin on halkaisijaltaan 38 mm ja sen pinta on käsitelty mineraaleilla tuomaan hiuksille kiiltoa. Paketin mukana tulee myös lämpösuojahanska ja kätevä pussukka kihartimen kuljetukseen.

Vihdoin minunkin tukassa pysyy muhkea Hollywood-laine ja olen niin innoissani! Tulette varmasti näkemään tätä lainetta vielä moooonissa postauksissa ;)

Olen jo vuosia käyttänyt saman merkin suoristusrautaa, joka on myös ihan huippu. Se ja tämä Waving Wand löytyvät molemmat Eleven.fi-verkkokaupasta ja koodilla CLOUDNINE saat 15% alennuksen Cloud Ninen tuotteista! :) Koodi on voimassa tämän kuun loppuun.

postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Kommentit

Jonnav (Ei varmistettu)

Vautsi!! Upeat kiharat. Vaikuttaisi sopivan erityisesti pitkille hiuksilleni. Osaisitko verrata tätä remingtonin pearl pro curl wand -kihartimeen?

Erika Naakka
NUDE

Siihen isoon vai pienempään? Se jumbokiharrin taitaa olla muistaakseni 32 mm halkaisijaltaan eli tämä on isompi. Ja nopeampi ja niin kuin sanoin niin en ole muilla kihartimilla saanut kiharaa näin hyvin pysymään :) En edes sillä Remingtonin jumbokihartimella.

Jonnav (Ei varmistettu)

Ooh kuulostaa täydelliseltä! Odotin paljon siltä Remingtonin jumbokihartimelta, mut mulle se ei toiminut tai en ollut tarpeeks kärsivällinen sen kanssa. Tuntui et piti kärtsätä tukka et sai kiharaa aikaan ja oma liukas hiukseni suoristui hyvin nopeasti päivän mittaan.

Ehkä täytyy laittaa tää joulun toivelistalle! :)

Elisa/ (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, että tää jumbokiharrin on hyvä! Mulla on ollut ongelma nimenomaan just näiden isojen kihartimien kanssa, että se kihara ei vaan pysy ja näyttää mitäänsanomattomalta... Hollywood-laineet ois just niin ihanat, mut tässä tukassa ei oo ennen pysyneet lainkaan :(

Erika Naakka
NUDE

Sun täytyy testata tätä! :)

Iidiis (Ei varmistettu)

Harmi ehdin jo innostuun, että tämä on saatava, mutta näyttää olevan jo loppu eleveniltä :(

Erika Naakka
NUDE

Oho! No nehän loppui sitten nopeasti. No toivotaan että tulee pian lisää! :)

Kommentoi