Lempparimeikkejä

NUDE

Koska lemppari hiustuotteeni pääsi jo estradille, on aika esitellä myös muutamia hyviä (ja opiskelijan budjetille sopivia) meikkejä.

- L'Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer. Laitan primeriä silmämeikin alle ja se saa ihon sileäksi ja meikinkin pysymään tosi hyvin.
- Isadora Eye Shadow Palette. Näitä mulla on kaksi kappaletta, toisessa on mattaisia ruskean sävyjä ja toisessa harmaita. Ne ovat erittäin värikylläitä ja kestäviä ja rakastuin niihin heti, kun päätin kiikuttaa värit Sokoksesta kotiin.
- Maybelline New York The Colossal Volum' Express. Olen käyttänyt tätä ripsaria jo ikuisuuden ja aina välillä olen eksynyt muille teille ja kokeillut joitain kalliimpia tuotteita, silti aina päädyn takaisin tähän! Enää en eksy :)
- Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Liner. Nestemmäinen silmänrajauskynä on mulle ehdoton, jos aion mennä koko päivän ilman kello kuuden pandasilmiä. Ystävän suosittelemana ostin muutama viikko sitten tämän ja hyvältä näyttää, tosin sivellin on ehkä hieman liian pieni mun makuun. Mutta hyvin pysyy siellä missä pitää!
- Lumene Crystal Radiance, ihon sävyn heleyttäjä. Tuubi on niin vanha, että vähän hävetti laittaa se tänne :D Mutta hyvin on kestänyt ja kasvoihin saa heti elävän hehkun!
- Make Up Store Cover all (blue). Mulla on aina ollut tummien silmäalusten ongelma, mutta onneksi pari vuotta sitten löytyi kunnon peiteaine! Ja tää purkkihan kestää ikuisuuden.
- Rimmel Sun Shimmer 3 in 1 Bronze. En käytä tätä arkisin, mutta juhlameikkiin se saa kesäistä väriä kasvoille. Talvella, kun kasvot ovat kalpeimmillaan, en voi käyttää tätä juuri lainkaan :/
- Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow. Siskoni sai Lumenelta tuotepaketin, johon kuului myös näitä ihania luomivärejä. Hieno metallinen hohde!
Heh, näköjään tohon mun hienoon asetelmaan eksyi H&M:n meikkisivellinkin :D Halpa ku mikä ja tietää ainakin, ettei siinä oo käytetty mitään eläintä!


Kommentit

Eedla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13510541009723979014

Kiva postaus! :) Itse käytän samaista ripsiväriä edelleen kaikkien kalliimpien kokeilujen jälkeen, toi on huippu! Muistatko minkä hintasia IsaDoran luomiväripaletit oli? :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Voi kiitos! Mun mielestä tällaiset postaukset voi joskus olla vähän tylsiä, mut kiva et tykkäsit :)

Ensimmäinen ostamani IsaDora maksoi alennuksessa muistaakseni jotain 16 euron luokkaa, mutta toinen ei ollut alennettu kun sen ostin. Sokoksen verkkokaupassa se maksaa nyt näköjään 23,50 euroa, ja jotain sellasita se oli kun itsekkin ostin. Omalle kukkarolleni siis melko tyyriitä, mutta on ne vaan niin hyviä :)

- Erika

Eedla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13510541009723979014

Kiitti! :) Toi pääsee kyllä mun joululahjalistalle, kun opiskelijana joutuu aina vähän miettimään mihin panostaa ja mistä pihistää.. Pidä hauska pikkujouluristeily :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Joo suosittelen ehdottomasti! Ja tiedän hyvin ton pihistelytunteen :) Mut hei, kivaa viikonloppua! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Saanko kysyä miksi haluat kuitenkin tukea eläinkokeita? Monet käyttämistäsi meikeistä kun on firmoilta jotka teettävät tuskallisia eläinkokeita...

-M

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Anonyymille

Toi on kyllä todella hyvä kysymys ja painiskelen ton asian kanssa tosi usein. Kuitenkin valitettavan usein tuotteen hinta ratkaisee. On tosi harmillista, että elänkokeettomat tuotteet on lähes aina kalliimpia, eikä mulla ole kerta kaikkiaan varaa esim. Joe Blascoon. Body Shopia suosin ja mulla onkin paljon niiden tuotteita. Ja tietysti valitsen aina eläinkokeettoman, jos hinnat ovat vertailukelpoiset.

Nykyään tuudittaudun jo siihen, että vuoden 2013 alusta kaikissa EU-maissa kielletään jäljellä olevilla kolmella eläinkokeella (toksikokineettinen testi, lisääntymistoksisuustesti ja toistuvan annoksen toksisuustesti) testattujen kosmetiikan lopputuotteiden ja ainesosien myynti. Vuodesta 2009 siis kiellettiin sellaisten kosmetiikkatuotteiden myynti, joiden lopputuote tai ainesosa on testattu eläinkokeilla noita kolmea testiä lukuun ottamatta. Eli onneksi parempaan päin ollaan menossa. Nää tiedot löytyi Animalian sivuilta. Onneksi myös tekniikka ja vaihtoehtoiset menetelmät kehittyvät koko ajan ja eläinkokeet tulevat tulevaisuudessa vähenemään, etenkin meikkien osalta.

Olen myös just tällä hetkellä Turun yliopiston koe-elänkurssilla, jossa siis ensimmäisen kerran kuulin myös tosta EU:n kosmetiikkadirektiivistä. Olen myös saanut tietoa eläinten käsittelystä ja hoidosta ja pahimmat ahdistukseni ovat joissain asioissa helpottaneet. Suomessa koe-eläintoiminnan säätely on todella tarkkaa ja toimintaa valvotaan jatkuvasti.

Mutta tietysti asia mua aina mietityttää, koen huonoa omatuntoa ja joskus jopa ahdistaa. Tästä ahdistus siirtyy usein myös tehotuotantoon.. Noh, ei siitä sen enempää. Mutta tosiaan, yritän tukea elänkokeettomia yhtiöitä parhaani mukaan jatkossakin :)

Onko kellään muuten mitään tietoa tosta Lumenesta, käyttävätkö ne tuotannossaan eläinkokeita? Netistä ei tuntunut löytyvän tietoa.

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi!
Lumene käyttää tuotteissaan myös ulkomaisia raaka-aineita, joita siis vielä testataan eläinkokein.

Yksi hyvä eläimillä testaamaton edullinen sarja on mm. We care icon, jota myydään esim. Sokoksella. Suosittelen tutustumaan. :)

-M

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Eipä mitään, kiitos sulle kommentista :)

Hei katselin niitä just tänään ja mietin, että mahtaako ne käyttää eläinkokeita! Uskomatonta, etteivät käytä, nehän on ihan halpojakin! Pitää ehdottomasti ostaa niitä :)

Alison Paul (Ei varmistettu) http://www.exacthacks.com/sniper-ghost-warrior-3-cd-key-generator/

I tһink this is among the most significant infoгmation for me.
And i am glad reading your article. But wannа remark on few general things, Tһe ѕite style is ideal, thе articleѕ is really excellent
: D. Good job, cheers

Kommentoi