Letti Lauren Conradin inspiroimana

NUDE

Kuten postauksen otsikko kertoo, tämä eilispäivän kampaus sai inspiksensä tästä kuvasta, jossa Lauren Conrad poseeraa rannalla ihana hollantilainen letti ja suttunuttura päässään. Oma ohukainen tukkani ei ihan noin muhkeaan lettiin riitä, mutta kun lettiä nyppii tarpeeksi sivuilta, saa siitä hieman paksumman näköisen :) Mitäs pidätte?

Testasin tämän kampauksen kanssa ensimmäistä kertaa uutta Herbinalta saamaani Volume Letitys- ja rakennesuihketta. Suihke toimii erinomaisesti lettikampausten ja tupeerauksen pohjana ja antaa mukavaa rakennetta avonaisiinkin hiuksiin.

Olen aiemmin kehunut sitä kuuluisaa Balmainin suolasuihketta, mutta näytyy varovasti mainita, että tämä Herbinan suolasuihke on sille aikas kova vastus. Balmain päihittää uutukaisen tuoksussa, mutta Herbinan sumutteen hienojakoisempi rakenne ja varmasti paljon edullisempi hinta taitavat vetää jopa pidemmän korren! Mutta ei, tätä en uskalla vielä sanoa. Jatkan siis vielä tutkimuksia ;)

Kommentit

Ida (Ei varmistettu)

Ompa upea! Ihan kateus iskee kun oot niin monilahjakkuus tän kaudeuden saralla..:D

Laura (Ei varmistettu) http://lauraoc.es

Lovely hairstyle :)
xxxx

http://lauraoc.es

anny (Ei varmistettu)

Onko tässä kampauksessa toisellakin puolella päätä samanlainen letti, vai tehdäänkö letti vaan yhdelle puolelle?

Erika Naakka
NUDE

tein vain toiselle puolelle, mutta tietysti molemmillekin puolille voi tehdä jos aikaa riittää :)

Ida365 (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Oh my miten kaunis kampaus! Oiskohan tosta suihkeesta hyötyä mullekin :- D tuntuu aina että hiukset on joko liian liukkaat tai sit tupeerattuina/hiuspuuteroituna liiaan sotkuset....

Erika Naakka
NUDE

no siis joo ehdottomasti! tolla tulee mukavasti rakennetta ja puristelemalla vähän lainetta ainakin taipuisaan tukkaan :)

Sini (Ei varmistettu)

Tiedätkö milloin tuo suihke tulee kauppoihin? En ole nimittäin onnistunut sitä missään vielä bongaamaan

Kommentoi