Lettikampaus: cornrows

NUDE

Nyt on joulut joulutettu ja on aika palata blogiarkeen, vaikkakin kotikonnunilta Harjavallasta käsin :) Toivottavasti teilläkin oli rentouttavat pyhät!

Joskus mulle käy niin, että näen jonkin kampauksen esimerkiksi julkkiksen päässä ja saan ihan hirveän päähänpinttymän ja innostuksen kokeilla sitä heti. Niin kävin nytkin, kun bongasin kuvan Naya Riverasta (linkki kuvaan), jossa hänelle on tehty hauska lettikampaus "cornrow"-tyyliin. En taas keksi tälle mitään suomenkielistä vastinetta, mutta puhutaan nyt vaikka ranskiskampauksesta. Ysärin kovin hiusjuttu on nyt ponnahtamassa uudelleen pintaan, kun erilaisia ranskisviritelmiä on alkanut näkyä niin muotinäytöksissä, kuin punaisilla matoillakin. Mä olen ihan myyty ja tää taitaakin olla mun tuleva uudenvuoden kampaus :)

Iskeekö ysärihtävä tyyli teihin? Tutorial on muuten tulossa lähiaikoina ;)

Kommentit

Veera (Ei varmistettu) http://veerajj.blogspot.com

Tosi nätti kampaus! :) Kun sä näet kuvia kampauksista (niinkuin esim tuo cornrow-kampaus), niin etsitkö sä ohjeen sen tekemiseen ja teet sen avulla vai lähdetkö ihan itse virittämään sitä? :) Sun kampaukset on kyllä muutenkin upeita, niistä monet jäisi kyllä meikäläiseltä tekemättä.. :D

Erika Naakka
NUDE

Yleensä niistä kampauksista näkee miten ne voisi tehdä :) mutta joskus joihinkin juttuihin katson ohjeita ja kokeilen sitä kautta.

manda (Ei varmistettu)

Sä oot ihan tajuttoman kaunis! Oon lukenu jo sun blogia pidemmän aikaan, mutta vasta nyt päädyin kommentoimaan. Teet älyttömän hyvää työtä sun kampauksien ja meikkien eteen! Osaisinpa itsekkin :D Rakastan sun blogia älyttömän paljon♥

Hyvää joulua ja uuttavuotta sulle! :)

Erika Naakka
NUDE

voi vitsi, kiitos hei todella paljon ihanasta kommentista :) hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sulle :) <3

Petra (Ei varmistettu)

Tosi kiva kampaus! Tykkään, harmi kun oon niin kämmä etten itte saisi aikaiseksi :D

Kommentoi