Light blue nails

NUDE

Tähän en keksi enempää sanottavaa, kuin että olen koukuttunut Essien tämän kesän uuteen Saltwater Happy -sävyyn (saatu). Eikös oo ihana! Ja kuvissa näkyvä koru on Ideakorusta.

// My new favourite nail lacquer; Essie's Saltwater happy.

Kommentit

ohsomanyreasons

Onpa kaunis väri!

Ellukka (Ei varmistettu)

Hei! Osaatko sanoa mikä Ideakorun ketjuista tuossa sinun kaulakorussasi on? Harkitsen kaulakorun tilaamista, mutta mietin mikä ketjuvaihtoehdoista olisi sopivin. Tuo ketju näyttää ihanan sirolta ja kevyeltä.

Erika Naakka
NUDE

Tämä on papuketju ja 50 senttisenä :) kivaa että tykkäsit!

Ellukka (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

annisavolainen

Tuo väri on niin ihana, ja käy tähän kesään ja denim-muotiin perfecto! :) Itselläni on Lorealilta tosi samanlainen väri ja tykkään.

kateliini (Ei varmistettu)

Saako kysyä kulmakarvoista? Sulla ne on aina ojennuksessa joten ehkä osaat auttaa.
mulla on oma luonnollinen hiusväri, kasin luokkaa, lämpöä ja kultaa löytyy. Mutta sitten kulmat on melkein mustat, oisko vähän samaa sävyä ku sulla. Ostin tänään Lumenen kulmakynän sävy 3. Se tuntuu kuitenkin aivan ruskealta mun mustia (kylmiä?) kulmia vasten.. joten ostaisko sitten harmaan vai harmaamustan..

Ja vielä kysymys sun kulmista, leikkaatko kärkiä kulmien alusta vai kasvaako ne luonnollisesti noin täydelliseen mittaan? :)

Kiitos jos jaksat vastailla:)

Erika Naakka
NUDE

Mulle myös useat kulmakynät onn liian ruskeita ja punertavia, koska kulmani ovat todella kylmänsävyiset. Olen tykästynyt MACin kulmakynään sävyssä Stud, se  on tarpeeksi tumma ja kylmä. Lumenen kulmakynää käytän myös mutta sävyä en nyt muista, olisikohan se 2? Se taitaa olla tarpeeksi harmaaseen taittava. Niin ja kyllä, leikkaan kulmiani hieman alkupäästä :)

SimplyStephanie (Ei varmistettu) http://stephaniebeautyblog.blogspot.com

Ihana sävy! Itsellä käytössä IsaDoran geelilakka sävyssä Skyline, joka on myös tuollainen babyblue. Omaa silmää miellyttävät juurikin hempeät pastellilakat kesällä :)

Christina's everything (Ei varmistettu) http://christinaseverything.blogspot.com

So beautiful color! I really need that nail polish.

Kommentoi