Linnan juhlat 2016 – meikin ja kampauksen suunnittelua

Mainitsinkin noin viikko sitten Snapchatissani (@erikanaakka), että yksi tuttavani sai kutsun Linnan juhliin. Joku taisi ymmärtää asian niin, että minä olisin saanut tämän himoitun kutsun, mutta ei kai bloggaajan ansioilla vielä sinne asti taideta päästä 😉

Kutsun sai norsujen salametsästyksen ehkäisyssä ansioituneen Team Rokkan koirankouluttaja Maija Hietanen, mikä on jo ihan mahtava juttu sinänsä, sillä eläinten oikeudet eivät mielestäni voi koskaan saada liikaa huomiota. Ja se, että minä pääsen tekemään Maijan meikin ja kampauksen tekee koko jutusta vieläkin superimman! Puvun suunnittelee upea muotisuunnittelija Teemu Muurimäki ja suunnittelusta löydät videon Tyyli.comista.linnan_juhlat_2016.jpgPuku valmistetaan tummasta silkistä, jossa on isoja kultaisia kukkia. Silmämeikkiin siis haluttiin myös kultaa ja huulet pidetään käytännön syistä nudeina huulikiillolla. Ja tietysti meikkiin kuuluu myös kestävä, kuulas pohja ja näyttävät ripset. Hiuksiin tehdään 60-lukua henkivä nutturakampaus hiuspannalla suunnittelijan toiveesta.

Yksi harjoituskampaus ja -meikki on jo tehty, joten ei muuta kuin itsenäisyyspäivää odottamaan. Lopullisen lookin te näette sitten juhlien jälkeen. Jännittävää!

Jennifer Lopezin meikkikuva täältä.

kauneus hiukset meikki meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *