Liquid eyeliner + gel eyeliner

NUDE

Käytän itse lähes aina nestemäisen eyelinerin päällä joko luomiväriä tai geelimäistä rajausväriä. Mun mielestä pelkällä nestemäisellä tuotteella tehty rajaus on liian terävä ja tarkkarajainen, mutta silmänrajausgeeli pehmentää sitä kivasti. Rajaus kuitenkin pysyy edelleen suht tarkkana ja tuntuu, että geelirajausväri pysyy paremmin paikoillaan, kun alla on jotain muuta tuotetta.

Vasemmalla olevan kuvan rajaus on tehty vain nestemäisellä eyelinerilla, oikeassa kuvassa rajauksen päällä on silmänrajausgeeli. Kummasta te tykkäätte enemmän? :)

Tässä tähän meikkiin käyttämäni rajaustuotteet: blogin kautta vähän aikaa sitten saamani Laveran Liquid Eyeliner, jossa on ihan super-pieni sivellin, Maybellinen Lasting Drama Gel liner ja Cailap by Mariela Sarkima -kokoelman rajaussivellin.

Ding dong hyvää torstaita vaan teillekki! Kandia pitäis väsätä, mutta kuten kuvasta näkyy, mua VÄHÄN väsyttää.. zzZZzz..

Kommentit

veera (Ei varmistettu)

Itselläni on myös ripsienpidennykset, ja sain kaksi ehdotonta sääntöä: ei öljypohjaisia meikinpoistoaineita eikä nestemäistä eyelineriä. Sanoivat että nestemäinen eyeliner pehmentää liimaa ja jää muhimaan sinne. Onko siis liimoissa tai teknikoiden mielipiteissä eroja, miten sinua neuvottiin tässä asiassa?

Erika Naakka
NUDE

Joo ton meikinpoistoainejutun tiesinkin jo ennestään ja kävinkin ostamassa Lumenen öljytöntä poistoainetta. Mut linereistä en ollut kuullutkaan :o Mut ihan järkeenkäypä homma. Ehkä, jos linerin poistaa tarkasti vaikka topspuikolla, se ei jää muhimaan liimoihin. Mut en mä meikkiä käytä näiden kanssa juuri ollenkaan, muuta ku pari kertaa erityistapauksissa :)

Mimmi (Ei varmistettu)

Geeli teki kyllä mukavan lisän tuohon rajaukseen! Pitää itsekin kokeilla.

Miten saat pestyä rajauksen (ja muutenkin silmämeikit) nätisti pois kasvoilta ripsienpidennysten kanssa? Itselleni tuo tuotti niin suuria ongelmia, että päädyin lopulta jättämään ripsienpidennykset ja siirtymään takaisin huolettomaan kasvojen puhdistukseen :)

Erika Naakka
NUDE

Mä otan ne pois Lumenen silmämeikinpoistoaineella ensin pumpulin kanssa ja sitten vielä vanupuikolla ihan ripsien tyvestä :) Vähän vaivalloista, mutta ehkä mä kestän sen sen aikaa, kun ripsiä haluan pitää.

essiessi (Ei varmistettu)

Enpäs ookkaan ennen tajunnut tehdä noin! Oon välillä käyttäny just tota Maybellinen geeliä ja tuntuu et aina on lopputulos ollu vähän liian suttunen.
Kiitos vinkistä! :)

Erika Naakka
NUDE

Eipä kestä! :) Alunperin kuulin tämän meikkaaja Lisa Eldridgen videolla. Kokeilin heti itsekin ja tykästyin!

Pauliina (Ei varmistettu)

Sulla on ihan täydelliset kulmat!!!!! =) Voi kun saisin omatkin tuon mallisiksi...

Katja (Ei varmistettu)

Hei!
Osaisitkohan neuvoa minua hyvän silmänrajaustuotteen löytämisessä..? Haluaisin tehdä tarkkaa ja aika skarppia jälkeä. Pesen yleensä meikit ja naaman ihan puhdistusmaidolla. Haluaisin siis silmänrajaustuotteen joka pysyy kokopäivän kivasti silmissä, mutta lähtee pois kevyellä pesulla ilman kaameeta hinkkaamista. Onko suosituksia?

Erika Naakka
NUDE

mä itse ainakin tykkään hirveesti H&M:n "rajaustussista", mutta olen joidenkin kuuullut valittavan sen huonosta pysyvyydestä. mulla se kyllä pysyy tosi hyvin. sillä saa tarkkaa jälkeä helposti :)

Niina (Ei varmistettu)

Mistä aiheesta kandia kirjoittelet? :)

Erika Naakka
NUDE

Ravintokuiduista ja niiden vaikutuksista ihmisen terveyteen :) Mielenkiintosta!

Stiia (Ei varmistettu)

Mä teen aina toisin päin (jos haluan, että rajaus pysyy koko yön), koska geelieyeliner kestää, mutta haluan skarppia jälkeä! :)

Mä oon todennut IsaDoran eyelinerin parhaaksi, ei aiheuta allergiaa ja kestää hyvin, mutta lähtee normipesulla pois Hintakin on hyvä. Itse laitan myös nestemäisen linerin siveltimellä, vaikka IsaDorassa onkin ihan hyvä sivellin (tämä siis vinkkejä kysyneelle Katjalle).

Fanny (Ei varmistettu)

Moikka Erika! Ensiksi kiitos ihanasta blogistasi auttanut monet kerrat;)

Vanhojen tanssit lähestyy ja kampauksen etsintä käy kuumana. Olen ihastunut ps i love fashion lindan tukkaan mikä on niskassa löyhällä nutturalla(uusissa cosmon kuvissa) mutta en ole löytänyt ohjetta sitten mistään:( voisitko olla ihana ja pelastaa mut ja väsätä semmosen kampauksen ja ohjeet!! Olisi mieletön apu!!!

Jenni (Ei varmistettu)

Mä en oo yhtäkään geelilineria löytäny mikä ei päivän mittaan lähtisi leviämään. :( Wet n Wildin on kyllä ehkä kuitenkin paras, pysyy pisimpään. Joten käytän pelkkää nestemäistä. Tähän asti olen aina käyttänyt Rimmelin eyelineria, mutta kun niin hehkutit H&M:n tussia niin skeptisenä kokeilin; ja paluuta ei enää ole. Loistotuote! :)

Kommentoi